Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

ΤΑ'ΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ! Η ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

Οι πολιτικοί ολετήρες έχουν συμφωνήσει σε όλα με τους τροϊκανούς. Το ύπουλο παιχνίδι που παίζεται πίσω από τις πλάτες του λαού θα συνεχιστεί μέχρι να ολοληρωθεί η απόλυτη κινεζοποίηση της Ελλάδος. Ο Έλληνας θα αποτελεί τον νέο δουλοπάροικο της Ευρώπης, θα είναι ο εξαθλιωμένος ζήτουλας του ενός μεροκάματου και του ενός πιάτου φαγητό όλη την ημέρα. Ο Έλληνας του μεροκάματου των 10 ευρώ για 8ωρη εγασία. 
Οι συντάξεις έχουν ήδη υπογραφεί και συμφωνηθεί να πάνε στα 360 ευρώ. Όποιος μπορεί να ζήσει ας ζήσει με αυτά, οι υπόλοιποι θα πεθάνουν. Και θα πεθαίνουν βεβαίως, διότι οι πολιτικοί δωσίλογοι θα επιλύσουν το ασφαλιστικό με αυτό τον τρόπο: τον γρήγορο θάνατο των συνταξιούχων. Όσα έλεγε ο Λοβέρδος "δεν πεθαίνουν κιόλας. Ζουν πολλά χρόνια"  


θα τους πεθαίνουν τώρα με την απόλυτη εξαθλίωση, με την μη καταβολή συντάξεων. "Λιγότεροι 'Ελληνες, λιγότερες συντάξεις και ασφαλιστικά έξοδα"! Αυτής της θεωρίας είναι οι καταστροφείς του τόπου (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) και αυτοί υιοθετούν κατά γράμμα υπό τις διαταγές της Μέρκελ και του Σόϊμπλε! 
Οι συντάξεις λοιπόν θα μειωθούν κι' άλλο, κι' άλλο μέχρι την πλήρη ισοπέδωσή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου