Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

ΑΙΣΧΡΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΥ: "ΠΩΣ ΟΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΕΣ ΧΟΡΕΥΤΡΙΕΣ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΙΝΓΚ;"!

Δημόσιες αναρτήσεις και προσκλήσεις σε  διάλογο από δάσκαλο μέσα από το google+ ο οποίος μάλιστα καυχιέται για τους μαθητές-μαθήτριες που έχουν περάσει από τα θρανία του! 
Τι να πεις τώρα; Πρόκειται για ένα από τα πιο αισχρά παραδείγματα από δάσκαλο! Σε τέτοιους ανθρώπους εμπιστευόμαστε τα παιδιά μας! Ο ...πρΟβληματισμός λοιπόν αυτού του εκπαιδευτικού έγγυται στο "Πώς οι Βραζιλιάνες χορεύτριες σταθεροποιούν τα στρινγκ;"! Και μάλιστα με πρόσκληση σε παραπέμπει για τις σχετικές πληροφορίες! Ανοίγει δε και...επιστημονικούς διαλόγους επί του θέματος. Η σχετική παραπομπή είναι το  παρακάτω link: paragopnixtis.blogspot.gr/2012/12/blog-post_5.html . Πρόκειται περί αισχρής ανάρτησης. Δάσκαλος που αντί να ασχολείται με την σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών καταφεύγει σε αισχρές δημόσιες συζητήσεις και ενδεχομένως να γαλουχεί νεαρούς και νέες μέσα από το google+με αυτό τον τρόπο. 
Κάποιοι όμως έχουν πάρει χαμπάρι τον συγκεκριμένο δάσκαλο και κάνουν σχόλια σε βάρος του: 
"Η αιδώς και το αιδοίον !! 
Αιδοίον Αρταίοι - Αιδώς Αργείοι !!
Δάσκαλος χορού, ειδήμων και αιδήμων, παραδίδει μαθήματα χορού σε μαθήτριες 6 ~ 12 χρονών!". 
Δείτε επίσης τις ....

Πληροφορίες στις οποίες παραπέμπει: 

Η Φωτό Μου
 




(το "Πληροφορίες Χρυσόστομος Γλυκομόλητος" το λέει μέσα).

Σχόλιο: Το θλιβερό της υπόθεσης είναι ότι αυτή η ανάρτηση παραμένει στον.,..αέρα εδώ και ενάμισυ χρόνο χωρίς διάθεση από μέρους του δασκάλου να κατέβει.

4 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΩ ΚΑΤΙ , ΞΕΡΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙ ΓΡΑΦΩ .


    http://indobserver.blogspot.gr/2014/06/1-6_11.html#comment-form

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την ώρα που οι καθηγητές δίνουν τον αγώνα τους, ένα απόβρασμα που πληρώνεται από το υστέρημα των πολιτών με την ιδιότητα του παιδαγωγού δυσφημεί όλο τον κλάδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω αυτον θελω για δασκαλο.Και σιγα ολες οι μυξοπαεθενες ακουσατε για string και κλεισατε τα αυτια σας ενω το βρααδυ δεν θελετε καν να υπαρχει string

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μουνιά και δονητές προβάλλει ΔΗΜΟΣΙΩΣ, κόπανε. Και αμείβεται από το κράτος για να διαπαιδαγωγεί ανήλικα κορίτσια και αγόρια 6-10 χρονών. Αμα τον θες εσύ, πλήρωνέ τον εσύ.

      Διαγραφή