Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ!!!

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΙΧΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ 
CAFE' ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ!
Κάποιοι κοτσαβάκηδες στο Χολαργό-Παπάγου έφτιαξαν ένα blog με μοναδικό σκοπό να κατασυκοφαντούν και να καθυβρίζουν όποιους δεν γούσταραν και επί 2 χρόνια κρύβονταν κάτω από την κουκούλα της ανωνυμίας τους. Εκτόξευαν λάσπη και όποιον πάρει ο χάρος. Από την πρώτη μέρα που άνοιξαν τον οχετό τους, έριχαν λάσπη. Εδώ στον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή",  ο Μάκης Βραχιολίδης ήταν από τους πρώτους ο οποίος σε διάφορα χρονικά διαστήματα έχει δεχθεί οχετό λάσπης. Ακολούθησαν και άλλοι, με τελευταίο τον Ηλία Αποστολόπουλο. Ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος, ο Πέτρος Καραμανέας, ο Δημήτρης Οικονόμου, ο Αντώνης Πολύδωρας και ο αδερφός του Βύρωνας, η Χρύσα Παρίση, η Ζωζώ Βαλλιάνου και ο κατάλογος συνεχιζόταν ατελείωτος για 2 και πλέον χρόνια. 

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες μας, το IP των κουκουλοφόρων εντοπίστηκε και μάλιστα τα ίχνη τους βρέθηκαν στο γνωστό Cafe' ζαχαροπλαστείο Ολυμπιάδα Παπάγου. Όπως ακριβώς το είχαμε πει ότι κρύβονταν σε cafe'. Τα διαδικτυακά ποντίκια ήταν κρυμμένα σε γνωστό στέκι του Παπάγου και μαζί με τον καφέ και το παγωγό τους εκτόξευαν την λάσπη τους. Κι έλεγαν ότι έκαναν ...αντικειμενική ενημέρωση. Και ότι ήταν το ...πρώτο μέσο στην πόλη. Μέσο λάσπης και οχετού ήταν. 
Τους εντόπισαν λοιπόν και σε πρώτη φάση τους εστάλη μήνυμα να σταματήσουν γιατί θα τους πιάσουν! 
Και αυτοί φαίνεται πως γι' αυτό τον λόγο, θορυβημένοι σιώπησαν.
Και θα τους πιάσουν.  
Ο ψεύτης και ο κλεφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται...

4 σχόλια:

  1. Το μυθιστόρημα αυτό το έγραψες απόψε ή σου πήρε περισσότερο καιρό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσυ με τις ψευτιες σου επρεπε να φας ισοβια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΧΟΛΑΡΓΟ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όχι υπάρχει καλύτερο ερώτημα; Πότε θα μπει μέσα ή θα πληρώσει για αυτά που λέει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή