Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

ΣΚΑΚΙ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ (ΒΙΝΤΕΟ)


            Ο Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ, στα πλαίσια της προσπάθειάς του για τη διάδοση και ανάπτυξη του Σκακιού, θα λειτουργήσει και εφέτος τη Σκακιστική του Ακαδημία από τη λήξη των μαθημάτων του τρέχοντος σχολικού έτους, μέχρι το τέλος Ιουνίου (16-27/6/14) στη διεύθυνση που είναι σημειωμένη παραπάνω, με δωρεάν μαθήματα σκακιού σε παιδιά και σε ενήλικες. Τα μαθήματα αυτά θα συνεχιστούν και τον Ιούλιο εφόσον υπάρξουν ενδιαφερόμενοι.

            Κατά το υπόψη διάστημα θα παραδοθούν δωρεάν μαθήματα σκακιού, καθημερινά, σε ταχύρρυθμα τμήματα για αρχάριους, για ημιπροχωρημένους και προχωρημένους.

            Τα παραπάνω μαθήματα είναι προσφορά του Προέδρου του Δ.Σ. του Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ, Ιωάννη Παναγάκου και των συνεργατών του, στο χώρο που μας διέθεσε ευγενικά ο Δ.Ο.Π.Α.Π.

            Επισυνάπτουμε για ενημέρωση του κοινού:
            -           Την υπ’ Αριθμ. Πρωτοκόλλου: 63859/Γ1 Εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με την οποία εντάσσεται το σκάκι στο πρόγραμμα των Δημοτικών Σχολείων.
            -           Απόσπασμα από το Άρθρο 34 του Νόμου 2725/1999 (ΦΕΚ 121 Α΄), όπως αυτό τροποποιήθηκε με το Άρθρο 38 του Νόμου Ν. 4115/2013, το οποίο προβλέπει διάφορες πριμοδοτήσεις για την εισαγωγή στις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, των μαθητών οι οποίοι διακρίνονται σε αγώνες, όπως εισαγωγή χωρίς εξετάσεις στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. κ.λ.π.
            -           Αποτελέσματα Επιστημονικών Ερευνών που τεκμηριώνουν τη Εκπαιδευτική Αξία του Σκακιού (απόσπασμα σχετικής διάλεξης).
            -           Ανακοίνωση περί των μαθημάτων σκακιού.
            -           Ημέρες – Ώρες Μαθημάτων - Φόρμα Δήλωσης Συμμετοχής.
            -           Λίγα Λόγια για τον Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ.
            -           Ολοσέλιδο αφιέρωμα στον Όμιλό μας, της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ.
            -           Ολοσέλιδο αφιέρωμα στον Όμιλό μας, της εφημερίδας ΠΑΠΑΓΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.
            -           Σχετικό Σύνδεσμο του youtube με 25λεπτο τηλεοπτικό αφιέρωμα στον Όμιλό μας, του Αθλητικού Καναλιού action24.


               Ο Γενικός Γραμματέας                                                                              Κωνσταντίνος Βάθης                                                                                                                                                                                                                                                                         Ο Πρόεδρος
                                                                                                                                                                             Ιωάννης Παναγάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου