Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ; ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΣ!

Οι φωτογραφίες μπορεί να μην είναι χθεσινές, ωστόσ τις τελευταίες ημέρες γίνεται ένα μπαράζ επίθεσης σε βάρος του Καρατζαφέρη, με αιχμή τις ...σχέσεις που διαητηρεί με μασόνους. Το δημοσίευμα από το pentapostagma.gr λέει πολλά. Δειαβάστε το:

Ποιος είναι αυτός που χαιρετά όλο χαρά ο Καρατζαφέρης; Πρόκειται για τον Απόστολο Τσιπίδη, γνωστό και μη εξαιρεταίο αρχιμασώνο με τον οποίο έχουμε ασχοληθεί δύο φορές: Μία όταν η στοά του παρήλασε (!!!) την 25η Μαρτίου στο Νέο Ηράκλειο και μία ακόμα όταν ο ίδιος έβαζε αγγελίες στις οποίες ζητούσε εργαζομένους με απαραίτητο… προσόν την μασωνική ιδιότητα!!!

Μ’ αυτόν τον εχθρό της Ελλάδας και την Ορθοδοξίας συναντήθηκε ο «υπερπατριώτης» «υπερορθόδοξος» Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ!!!

Επίσης, παρουσιάζεται σε μία ακόμα φωτογραφία ο ίδιος να χαιρετά έναν άλλο Μασώνο της ίδιας Στοάς (δείτε παρακάτω)!!!

Μήπως είστε Μασώνος κι εσείς ο ίδιος, Γιώργο Καρατζαφέρη;;;

Κι αν ναι, γιατί έχετε το θράσος να καπηλεύεστε το όνομα της Ορθοδοξίας μας;

Δεν γνωρίζετε ότι αυτή είναι ασυμβίβαστη με την Μασωνία;;; 

ΑΙΣΧΟΣ – ΑΙΣΧΟΣ – ΑΙΣΧΟΣ !!!

Διαδώστε παντού αυτές τις φωτογραφίες για να μάθουν όλοι οι πιστοί Ορθόδοξοι Χριστιανοί ποιος καπηλεύεται την Πίστη μας!!!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του τέκτονα Τσαπίδη, από την ιστοσελίδα του:

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΩΝ ΣΤΙΣ 17/4/2013 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ.. ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΤΟ ΜΕΙΚΤΟ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ, ΤΣΙΠΙΔΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟ.

apokaluci_bomba_me_arximasonous_sunanti8ike_o_or8odoxos_karatzaferis-2.jpg

Ο ΣΕΡΒΟΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΤΕΚΤΟΝΑΣ (Σ.Σ Έχεις τεράστιο θράσος Τσιπίδη για να αυτοαποκαλείσαι Ορθόδοξος Χριστιανός και Μασώνος μαζί!!!) ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΤΑΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΙΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΩΝ ΤΕΚΤΟΝΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΚΟΝ.

ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΤΕΚΤΟΝΩΝ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ...

apokaluci_bomba_me_arximasonous_sunanti8ike_o_or8odoxos_karatzaferis-3.jpg

Ο Μασώνος που χαιρετά περιχαρής ο Καρατζαφέρης είναι αυτός δίπλα στον Τσιπίδη (τρίτος από δεξιά)!!!

apokaluci_bomba_me_arximasonous_sunanti8ike_o_or8odoxos_karatzaferis-4.jpg

2 σχόλια:

  1. Τα σχόλια περιττεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1)ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΛΟΤΙΝΙΟΣ ΤΣΙΠΙΔΗΣ 2)ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ STOA DIONYSOS AR 111 GRANDE ORIENDE UNIVERSAL GREECE Oτι σκ@τα και το φτυαρι ο βρωμιαρηs ο πατριδοκαπηλοs o ξευτιλισμενοs η πολιτικη νεροκοτα η βρωμοκοπρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή