Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

ΙΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΥΨΩΣΑΝ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ: «ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ. ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»!


Πατήρ Ιωάννης: «Έχουν αφήσει να εισβάλλουν στην Ελλάδα 6 εκατομμύρια μουσουλμάνοι, από τους οποίους σχεδόν οι μισοί είναι οπλισμένοι. Όλοι αυτοί περιμένουν το σύνθημα για να αιματοκυλήσουν την Πατρίδα μας»
΄

Του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Ο ιερέας Ιωάννης Γκλιόγκος και 30-40 ευπατρίδες  χριστιανοί ύψωσαν τον σταυρό και τις ελληνικές σημαίες στον Ελαιώνα , εκεί όπου το πολιτικό σύστημα και οι αξιωματικοί του πολεμικού ναυτικού είπαν “Yes men”,  στις επιταγές  του Ερντογάν και των ξένων κέντρων που θέλουν μουσουλμανικό τέμενος στην Αθήνα! Κι ενώ οι Έλληνες αξιωματικοί όφειλαν να σηκώσουν ανάστημα και να πουν το δικό τους ΟΧΙ, παραδίδουν στους ισλαμιστές τη βάση του πολεμικού ναυτικού, μια τεράστια έκταση, για να χτίσουν το τέμενος, τη βιβλιοθήκη τους, τα café τους κ.λ.π.
Το Σάββατο 7 Ιουνίου οι Σύλλογοι «Αθηνά», «Πύρινη Ρομφαία Πανορμίτου», «Άγιος Μάξιμος», το κόμμα «Κοινωνία» και ο φλογερός ιερέας Ιωάννης Γκλιόγκος, εφημέριο του ιερού ναού Αγίας Παρασκευής (Μοναστηράκι), βρέθηκαν στον Ελαιώνα. Εκεί ανήρτησαν τον σταυρό της Ορθοδοξίας και δύο ελληνικές σημαίες στο ψηλότερο σημείο της μάντρας, στη βάση του πολεμικού ναυτικού.
Την επικίνδυνη …αναρρίχηση και την τοποθέτηση σταυρού και σημαιών ανέλαβε ο Ευγένιος Χριστοδούλου.   
  

Ο πατήρ Ιωάννης Γκλιόγκος έκανε αγιασμό και με τον πύρινο-πατριωτικό του λόγο παρακίνησε τους Έλληνες ορθοδόξους να αποτρέψουν τη δημιουργία τεμένους με ειρηνικά μέσα. «Το οφείλουν στους Έλληνες και τους αγίους που έχυσαν το αίμα τους για να απελευθερώσουν την Πατρίδα μας από τους μουσουλμάνους», τόνισε ο ιερέας.
Ελληνικές σημαίες και το σύνθημα «Ελλάς σημαίνει Ορθοδοξία» κυριάρχησαν το Σάββατο 7 Ιουνίου στον χώρο όπου προβλέπεται να ανεγερθεί μουσουλμανικό τέμενος. Άλλοι βάζουν υπογραφές “Yes men» χαρίζοντας την βάση του πολεμικού μας ναυτικού στους ισλαμιστές και άλλοι, όπως ο απλός λαός αντιστέκονται  με τον τρόπο τους!
Αμέσως μετά έγινε αγιασμός και όλοι μαζί έψαλλαν χριστιανικά άσματα και τον εθνικό ύμνο. Στη σύντομη ομιλία που απηύθυνε στους παρευρισκόμενους ο πατήρ Ιωάννης, υπογράμμισε: «Εδώ είναι Ελλάδα και εδώ κυριαρχεί η Ορθοδοξία. Ο τόπος αυτός ανήκει στους Έλληνες και όχι στους ισλαμιστές.  Οι πολιτικοί της Βουλής έχουν υποταχθεί στις εντολές μιας μασονικής κάστας που θέλει να ισλαμοποιήσει τη χώρα μας. Θέλει να επιβάλει τους γάμους των μικρών κοριτσιών με 30χρονους και 40χρονους.
Έχουν αφήσει κι έχουν εισβάλει στην Ελλάδα 6 εκατομμύρια μουσουλμάνοι, από τους οποίους σχεδόν οι μισοί είναι οπλισμένοι. Όλοι αυτοί περιμένουν το σύνθημα για να αιματοκυλήσουν την Πατρίδα μας. Μην πιστεύετε σε κανένα από τα υπάρχοντα κόμματα της Βουλής και μην ψηφίζετε κανένα από αυτούς τους πολιτικούς. Έχουν παραδοθεί όλοι τους. Στο χέρι σας είναι να εκλέξετε τον καλύτερο που θα τον αναζητήσετε έξω από τα υπάρχοντα κόμματα της Βουλής. Και ο καλύτερος  είναι αυτός που αγαπά, φυλάττει Θερμοπύλες και πιστεύει στην Ορθοδοξία. Στους ήρωες και τους αγίους που έχυσαν το αίμα τους για να σώσουν την Ελλάδα από τους μουσουλμάνους, οφείλουμε να αντισταθούμε στη δημιουργία τεμένους στην Αθήνα. Και όταν λέω αντίσταση, δεν εννοώ με όπλα αλλά αντίσταση με την πίστη μας στην Πατρίδα, την Ορθοδοξία και τις σωστές επιλογές μας».
Ο πατήρ Ιωάννης έκανε επίσης λόγο για νοθεία στις πρόσφατες εκλογές. Τόνισε ότι δεν είναι δυνατόν  η λαϊκή οργή και αγανάκτηση να εκφραστεί με ένα εκλογικό αποτέλεσμα  που έδωσε 22% στη ΝΔ. Γι’ αυτό επισήμανε με έμφαση: «Πιστεύω ότι έγινε νοθεία στις εκλογές από το πολιτικό σύστημα».
Τέλος, ο ιερέας προανήγγειλε πορεία διαμαρτυρίας κατά της δημιουργίας τεμένους, την οποία θα διοργανώσει ο ιερός ναός της Αγίας Παρασκευής όπου είναι εφημέριος, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Ο ακριβής χρόνος και η πορεία που θα ακολουθήσει η διαμαρτυρία θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω.  

ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΕΚΤΑΣΗ!

Η έκταση που βλέπετε βρίσκεται έξω από τα εντειχισμένα όρια της βάσης του πολεμικού ναυτικού. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στη συγκέντρωση στον Ελαιώνα, με τη δημιουργία του τεμένους που προβλέπεται να ανεγερθεί εντός της βάσης, θα δοθεί και η έκταση που εικονίζεται στη φωτογραφία. Πρόκειται για ένα επιπλέον τεράστιο χώρο όπου οι ισλαμιστές θα αξιοποιήσουν για τη δημιουργία βιβλιοθήκης, café κ.λ.π. Απίστευτα πράγματα! 

"Ελεύθερη Ώρα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου