Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ 700 ΤΟΝΟΥΣ ΝΕΥΡΟΠΑΡΑΛΥΤΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΑΡΙΝ ΚΑΙ 70 ΤΟΝΟΥΣ ΑΕΡΙΟ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ! Ο Ν. ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ!!!

 κ. Νίκος Κατσαρός καταγγέλει τι πέλεξαν ο μερικανοί τήν κλειστή θάλασσα τς Μεσογείου γιά νά δειάσουν 700 τόνους τό νευροπαραλυτικό έριο ΣΑΡΙΝ καί 70 μέ 100 τόνους τό έριο της Μουστάρδας. Δετε τί λέει γιά τό φθόριο, πόσο πικίνδυνο εναι, καθώς πίσης τι αύτό γίνεται γιατί δέν λλάξαμε τήν ΑΟΖ.

1 σχόλιο:

 1. ΑΧ ΤΙ ΚΡΙΜΑ !

  ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΕΝΑΠΟΘΕΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ CATALINA , ΈΞΩ ΑΠΟ ΤΟ L.A. ΣΤΗ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ !

  ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

  ΤΟ ΝΕΥΡΟΠΑΡΑΛΥΤΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΟΥΣ (ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ) Ή ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΕΥΡΟΠΑΡΑΛΥΤΙΚΟ ΑΕΡΙΟ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΝΕΥΡΟΠΑΡΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΨΑΡΙΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΝΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ.

  ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ Ή ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ,ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΜΗΤΡΙΚΩΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.

  ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΟΤΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΑ ΕΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΕΛΚΥΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΥΡΟΠΑΡΑΛΥΤΙΚΑ ΑΕΡΙΑ ΣΤΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ.
  ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΝΕΥΡΟΠΑΡΑΛΥΤΙΚΟ, ΠΑΡΑΛΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΕΙΣ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΕΝΩ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΠΗΧΤΗ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ.
  ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΦΟΡΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΒΑΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΩΚΤΟΡΑΦΗ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΠΑΧΕΩΝ ΕΝΤΕΡΩΝ !

  ΑπάντησηΔιαγραφή