Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΟΛΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ! ΔΕΙΤΕ.

Εδώ και πολύ καιρό είχαμε γράψει ότι ο Σαμαράς έχει υπογράψει για νέα μέτρα και μνημόνια με την τρόικα. Από τις 15 Απριλίου δήλωνε «Είμαστε έτοιμοι να λάβουμε όλα τα μέτρα…». Όταν όμως εμείς τα αποκαλύπταμε με ντοκουμέντα όλοι έκαναν την πάπια. Ακόμη και ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα, μετά τις εκλογές σήκωσε το θέμα και μόλις χτες τα κανάλια άρχισαν να αναφέρονται σε αυτό. Αφού ο λαός ως μ@@@ας για μια ακόμη φορά προσήλθε στις κάλπες και 22% από τους ψηφοφόρους έβγαλαν δεύτερο τον Σαμαρά, τώρα αναδεικνύουν το θέμα με τη νέα σφαγή του λαού που έχει συμφωνήσει ο Σαμαράς. Και το ότι βγαίνει η Βούλτεψη να πει ότι η συμφωνία Σαμαρά αφορά τη διανομή του κοινωνικού μερίσματος είναι ακόμη μία απόπειρα να παραπλανηθεί ο κοσμάκης. Εμείς λοιπόν και την ημέρα των εκλογών τα γράφαμε (δείτε εδώ)
Διαβάστε ξανά τα ντοκουμέντα τους αίσχους και της νέας προδοσίας σε βάρος του λαού. Υπογραφή Α. Σαμαράς!


Σαμαράς: «Είμαστε έτοιμοι να λάβουμε όλα τα μέτρα…»


·        Μέσω της αξιολόγησης της προόδου του προγράμματος, θα υπάρχει
συνεννόηση με την τρόικα για τυχόν επιπρόσθετα μέτρα που μπορεί να απαιτούνται για την επίτευξη των στόχων…


Αποκαλύπτεται ο εμπαιγμός που επιφυλάσσει ο Σαμαράς σε βάρος του λαού: πίσω από τις πλάτες του υπογράφει τον θάνατό του και μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες κάνει λόγο για ανάπτυξη και για «όχι άλλα νέα μέτρα»!

Ο κ. Σαμαράς απέστειλε  Επιστολή Προθέσεων προς την τρόικα, που την υπογράφει τόσο o ίδιος όσο και ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, αλλά και ο διοικητής της ΤτΕ Γιώργος Προβόπουλος, η οποία έχει ήδη αποσταλεί στους δανειστές από τις 15 Απριλίου, και στην οποία υπόσχεται ακριβώς το αντίθετο. Ότι δηλαδή θα ληφθούν νέα μέτρα!!!
Στην πρώτη σελίδα της επιστολής, μεταξύ άλλων αναφέρει:
«Έχουμε δεσμευτεί να εφαρμόσουμε πολιτικές σύμφωνες με πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 3% του ΑΕΠ, το 2015. Το σχέδιο προϋπολογισμού του 2015, θα πρέπει να συμφωνηθεί με την τρόικα, μέχρι τα τέλη Σεπτέμβρη του 2014».
Τα καλύτερα όμως έρχονται στη συνέχεια, όπου η επιστολή αναφέρει:
«Πιστεύουμε ότι οι πολιτικές που παρατίθενται στο συνημμένο Μνημόνιο είναι επαρκείς για την επίτευξη των στόχων στο πλαίσιο του προγράμματος, αλλά θα είμαστε έτοιμοι να λάβουμε όλα τα μέτρα που μπορεί να είναι τα πλέον πρόσφορα για τον σκοπό αυτό, καθώς οι συνθήκες αλλάζουν. Θα διαβουλευτούμε με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ πριν από την υιοθέτηση τυχόν τέτοιων ενεργειών και πριν από την αναθεώρηση των πολιτικών που περιέχονται σε αυτό το Μνημόνιο».
Παρακάτω στην επιστολή, ο κ. Σαμαράς δεσμεύεται, ότι μέσω της αξιολόγησης της προόδου του προγράμματος, θα υπάρχει συνεννόηση με την τρόικα για τυχόν επιπρόσθετα μέτρα που μπορεί να απαιτούνται για την επίτευξη των στόχων.

1 σχόλιο:

  1. ΜΑΚΗ , ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΙ .
    ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΤΟΠΟ , ΠΡΕΠΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥ, ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.

    ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΚΑΜΨΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΗΤΑΝ .

    ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ , ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΜΕΤΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ.

    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΤΗ ΘΥΓΑΤΕΡΑ Ή ΤΟ ΓΙΟ Ή ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ,ΕΛΑΒΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ !

    ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΣΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

    ΤΕΛΟΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ.

    ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΩΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΚΕΨΗΣ.

    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ,ΘΕΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ .

    ΟΤΑΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΘΡΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ , ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΑΚΑΡΙΔΕΣ ΣΤΑ ΤΕΙ ΚΑΙ ΑΕΙ , ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ "ΛΕΥΚΑ".

    ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΒΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ , Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Ο ΤΟΜΣΕΝ, Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ, ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ "ΠΗΔΑΝΕ" ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ,ΜΕΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή