Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

ΕΙΝΑΙ ΒΛΗΜΑ Ή ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΒΛΗΜΑΤΑ; ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: "ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΟΥ 2017 ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ..."!

Ένα ακόμη πολιτικό βλήμα ή εν ψυχρώ πολιτικός αλήτης που λέει ψέματα θεωρώντας ότι απευθύνεται σε λαό-βλήμα; Ιδού τι δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Τζανακόπουλος: «Νομίζω ότι η πορεία που ...

έχει χαραχθεί το τελευταίο διάστημα, μάς δίνει τη δυνατότητα να είμαστε αισιόδοξοι (!!!- τρελός είναι;) ότι εντός των επόμενων ημερών θα επιτευχθεί μεγάλη πρόοδος σε ό,τι αφορά τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, σε ό,τι αφορά τις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς (την ώρα που το… κλύσμα των δανειστών σε βάρος της κυβέρνησης δεν λέει να σταματήσει) και θα έχουμε τη δυνατότητα, πριν από το τέλος του μήνα (Ιανουάριος), να δώσουμε οριστικό τέλος στη δεύτερη αξιολόγηση (ενώ το οριστικό τέλος θα έπρεπε να είχε δοθεί από τις 5 Δεκεμβρίου), έτσι ώστε να ακολουθήσουμε το χρονοδιάγραμμα το οποίο έχουμε θέσει». Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, συνέχισε: «Το χρονοδιάγραμμα της κυβέρνησης είναι το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης, η ένταξη στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2017, έτσι ώστε η κυβέρνηση να κάνει δοκιμαστικές εξόδους στις αγορές, και η προετοιμασία για «την τελική ανάκτηση της οικονομικής μας κυριαρχίας με το τέλος του προγράμματος, τον Αύγουστο του 2018»!!!
Για να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό του πολιτικού βλήματος που λέγεται Τζανακόπουλος προτείνουμε το εξής: «Καλύτερα να περιμένετε μέχρι το καλοκαίρι, οπότε και θα κοπούν με εντολή ΔΝΤ-δανειστών περαιτέρω οι μισθοί και οι συντάξεις, θα καταργηθεί το αφορολόγητο και θα γεμίσουν τα ταμεία από τους νέους φόρους και τις αυξήσεις στα βασικά προϊόντα, οπότε τότε η οικονομία μας έχει ισχυροποιηθεί περισσότερο και θα βγούμε με μεγάλη επιτυχία στις αγορές»!

Α, ρε βλήματα που μας κυβερνούν!

1 σχόλιο:

  1. Ναι ναι καλά, ό,τι πεις...
    Μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2017 θα βγούμε..."στο πεζοδρόμιο"!!!
    Άλλωστε για εκεί μας πάτε, έχετε κάνει "φιλότιμες" προσπάθειες τόσα χρόνια...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή