Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΕΓΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: "ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ, ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ , ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΖΗΤΩ"! ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ..."ΡΑΤΣΙΣΤΗ" ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ!!! ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ HOT SPOT!!!

Πολλοί από εσάς περνώντας από την Αριστοτέλους θα έχετε δεί σε μία γωνιά τον Γιάννη, ο φίλος μας λοιπόν ήταν κάτοικος Σταυρούπολης και...

πρώην οικοδόμος, καμία σχέση με Βούλγαρους και τα διαυτα, αξιοπρεπεστατος χωρίς να ενοχλεί κανέναν στο τζάμι του αυτοκινήτου.
Φυσικά αυτός ο ρατσιστής που όταν πάει σε κανέναν κεντρικό δρόμο να πιάσει μία γωνιά ή όταν ψάχνει κεντρικούς κάδους για να βρεί αποφάγια να βάλει κάτι στο στόμα του τρώει ξύλο από τις συμμορίες των Βουλγάρων και των Γύφτων.

Για κάποιους αριστερούλιδες ψευτοαλληλέγγυους αυτός ο άνθρωπος είναι ρατσιστής και φασίστας γιατί έγραψε στο χαρτί του ότι είναι Έλληνας και ότι δεν θέλει να είναι μέσα στους -5 χωρίς φαΐ και θέρμανση. Αλλά βλέπεις “Κομμουνιστική Ελλάδα” Δεν έχει γι αυτόν ένα hot spot.
scoops.gr (τίτλος:παραλλαγμένος)

3 σχόλια:

  1. Μουζάλα, όνομα και πράγμα, σε αυτόν τον Έλληνα θα δώσεις 400 ευρώ;;;
    Μπααα, σιγά μη δώσει, μάλλον να κοιτάξουν και τι υπόλοιπα χρέη έχει στην εφορία...Α ρε αλητάμπουρες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μουζάλα άλα, άνοιξε κι' άλλη μπουκάλα και την κοινωνία "γράφεις" στη παλιά σου την τραμπάλα...άλαααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλληλεγγύη από τους άπλυτους;;;
    Πλάκα κάνουμε τώρα;;;
    Οι εντολές είναι κανένα έλεος στους Έλληνες πένητες, και οι ίδιοι οι εντολείς τους, παράλληλα επιβάλλουν στους υποτακτικούς τους να καταστρέψουν και τους υπόλοιπους, που ακόμη έχουν ένα "κεραμίδι και ένα μεροκάματο", να τους εξαθλιώσουν και αυτούς...
    ...``και οι "12" ήταν καθάρματα΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή