Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

ΦΡΙΚΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΓΝΩΣΤΗΣ 45ΧΡΟΝΗΣ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟΥ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ!!! Ο ΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΗΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!

Το θύμα έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι σε λαιμό, θώρακα και στην κοιλιακή χώρα, ενώ έφερε και αμυντικά τραύματα στα χέρια
Το θύμα βρέθηκε πεσμένο μπρούμυτα, στο δάπεδο του υπνοδωματίου της, με τα ρούχα της και μέσα σε μία λίμνη αίματος, ενώ έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι σε λαιμό, θώρακα και αμυντικά τραύματα στα χέρια. Το όργανο του εγκλήματος δεν βρέθηκε στο σημείο.
Σε κατάσταση σοκ, αρχικά ο αδελφός της κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, πλήρωμα του οποίου ενημέρωσε την Αστυνομία. Αμέσως, ο χώρος αποκλείστηκε και φωτογραφήθηκε από κλιμάκιο Εγκληματολογικών Ερευνών της τοπικής Αστυνομικής Διεύθυνσης, ενώ έγινε συλλογή τυχόν δειγμάτων DNA και αποτυπωμάτων από τους χώρους του σπιτιού και ειδικά του υπνοδωματίου.
Στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής για την αυτοψία, ενώ τις έρευνες ανέλαβαν αξιωματικοί της Ασφάλειας Λαμίας. Μέχρι στιγμής, οι αστυνομικοί που ερευνούν στο σημείο δεν έχουν εντοπίσει ίχνη παραβίασης, ενώ ούτε το σπίτι δείχνει να έχει ίχνη έρευνας, ώστε να μπορούσε τυχόν να δικαιολογηθεί ως κίνητρο της δολοφονίας η ληστεία.
Τα χτυπήματα που δέχτηκε το θύμα η οποία ζούσε μόνη της στο συγκεκριμένο διαμέρισμα, δείχνουν μανία και μάλλον φανερώνουν προσωπικά κίνητρα. Τραγική σύμπτωση το γεγονός ότι στο ισόγειο του ίδιου κτιρίου μένει η μητέρα του θύματος που φέρεται να άκουσε νωρίς το πρωί κάποιες πνιχτές φωνές, όμως δεν κατάλαβε ότι ήταν η κόρη της...
Το θύμα πιθανότατα άνοιξε την πόρτα της στον δολοφόνο της, δίχως βεβαίως να μπορούσε να φανταστεί τη συνέχεια. Περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να δώσει η νεκροψία-νεκροτομή που θα ακολουθήσει και οι καταθέσεις ατόμων από το στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του θύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου