Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

ΔΟΘΗΚΑΝ ΔΕΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤOΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΔΕΙΤΕ...

Χολαργός, 29 Δεκεμβρίου 2016


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
‘Δέματα’ αγάπης από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.
Πραγματοποιήθηκε πριν τα Χριστούγεννα, η διανομή των εορταστικών ...

δεμάτων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, έτσι ώστε να μη λείψει τίποτα αυτές τις ημέρες από τους συνανθρώπους μας που πλήττονται οικονομικά.   
Τα προϊόντα συγκεντρώθηκαν από ιδίους πόρους του Δήμου, μέσω δωρεών, προσφορών συμπολιτών μας, μέσω δράσεων συλλογής τροφίμων στα τοπικά super markets και σε διάφορες εκδηλώσεις.
Ευχαριστούμε όλους όσοι προσέφεραν από το υστέρημά τους, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά πως η προσφορά αγάπης και η ένδειξη αλληλεγγύης, χαρακτηρίζουν την κοινωνία μας, παρόλα τα προβλήματα και συγκεκριμένα:
Τα καταστήματα Άρτος και Μέλι, Απολλώνιον, Βενέτης, Κωνσταντινίδης, Mariz, Dolcetti, Αρτόραμα, Ολυμπιάδα, Σκλαβενίτης, ΑΒ Βασιλόπουλος, OK Any Time, Μπεκιάρης, Γκίκας, Καρμπαλιώτου, Κομιάνος, Καραλίδης.
Τους Συλλόγους Φλόγα Αγάπης, Σύλλογος Κρητών Παπάγου – Χολαργού «Ο Ψηλορείτης», Σύλλογος Παπαγιωτών και Φίλων, Lions Ολυμπιάδα Παπάγου, Χριστιανική Ένωση Νεανίδων Παπάγου, όμιλο Αντισφαίρισης Χολαργού και τον κ. Βασίλειο Ρεκουνιώτη.
Ευχαριστούμε επίσης τους εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου, που ενισχύουν το έργο του Δήμου μας σε συνεχή βάση.


Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων


3 σχόλια:

  1. Την συνεισφορά του Δήμου δεν την είδα πουθενά. Δηλαδή ο Δήμος δεν μπορεί να δώσει από τα ταμεία του που είναι γεμάτα μια βοήθεια στους πραγματικά αδύναμους συνανθρώπους μας ; Ο Αποστολόπουλος ο ίδιος αντί να πετάει λεφτά για φανφάρες και εκδηλώσεις και χοροεσπερίδες γιατί δεν βάζει ο ίδιος το χέρι στην τσέπη δίνοντας το καλό παράδειγμα ; Μόνο από τις δωρεές ζαχαροπλαστείων ; Αυτό είναι το κοινωνικό πρόσωπο που μας έλεγε προεκλογικά ; Αλλά τι ψάχνω...το ψέμα και η υποκρισία ξεχειλίζει από παντού , ο δήμαρχος θα αποτελέσει εξαίρεση ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε ακούστηκε κάτι παρά μόνο αφού γίνει μια δράση,την αναφέρει ο δήμος.Ποια είναι τα κριτήρια που παίρνουν τα δέματα αγάπης ;
    Και γιατί δεν το αναφέρουν πριν γίνει ;
    Αυτό δεν είναι δήμος αλλά φιλοεπιχειρηματικός όμιλος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοί που πραγματικά έχουν ανάγκη δεν παίρνουν τίποτα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή