Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

"ΠΟΣΑ...ΤΣΕΠΩΣΕ Ο ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΦΥΣΣΑ;" ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΤΡΩΕΙ ΚΟΨΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙ ΜΠΥΡΕΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ! ΠΟΙΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;;; ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ!

Ο Ρουπακιάς δολοφόνησε τον Φύσσα, αλλά είναι ελεύθερος λόγω παρέλευσης του 18μηνου! Κοντεύει ένας χρόνος που ο φονιάς του Φύσσα είναι ελεύθερος σε κατ' οίκον περιορισμό, χωρίς να γνωρίζει κανείς πότε θα δικαστεί για τον φόνο που έκανε! Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται! Ποιους βολεύει αυτή η κατάσταση; Ο Ρουπακιάς, πρώην αριστερός και εσχάτως Χρυσαυγίτης δολοφόνησε εν ψυχρώ τον...

τραγουδιστή Φύσσα. Σήμερα βρίσκεται στο σπίτι του, τρώγοντας κοψίδια, πίνοντας μπύρες ή και κάνοντας χαβαλέ στο διαδίκτυο, βλέποντας τηλεόραση ή παίζοντας video games, ενώ οι γονείς του Παύλου Φύσσα περιμένουν πότε θα δοθεί δικαιοσύνη για το παιδί τους που χάθηκε τόσο άδικα! 
Όμως, κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται να γίνει σύντομα. Κάποιους φαίνεται ότι τους βολεύει αυτή η κατάσταση, να μην γίνει ποτέ δίκη. Διότι δεν θα μαθευτεί όλη η αλήθεια.... 
Από πολλούς ακούγεται και λέγεται ότι ο Ρουπακιάς τσέπωσε παραδάκι για να κάνει το φονικό! Και του δόθηκε η υποσχετική ότι θα...καθαρίσει πολύ ελαφρά τη δολοφονία. 
Όπως βλέπουμε, μέχρι σήμερα τη βγάζει πολύ καθαρά! Είναι στο σπίτι του και ...κοιμάται ήσυχος!!! Τυχαίο ότι απελευθερώθηκε λόγω παρέλευσης του 18μηνου; Τυχαίο ότι δεν γίνεται η δίκη Ρουπακιά και της Χρυσής Αυγής;
Ποιους βολεύουν όλα αυτά; Η Χρυσή Αυγή είναι "εγκληματική οργάνωση", χωρίς ωστόσο να έχει αποδειχθεί κάτι τέτοιο με επίσημη Δίκη. Και να σκεφθεί κανείς ότι έχουν περάσει 3,5 χρόνια από το σκληρό φονικό, αλλά κανείς δεν γνωρίζει αν το χέρι του Ρουπακιά το κατηύθυνε η Χρυσή Αυγή ή αν πληρώθηκε από άλλους που θέλανε να σταμπάρουν τη Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση! 
Σήμερα, όλο το εν Βουλή πολιτικό σύστημα ονομάζει "εγκληματική οργάνωση" τη Χρυσή Αυγή, χωρίς ωστόσο κανείς από τους βουλευτές αυτούς να διαμαρτύρονται γιατί και για ποιο λόγο δεν γίνεται επιτέλους η δίκη της Χρυσής Αυγής και του Ρουπακιά! Δεν διαμαρτύρονται που ο Ρουπακιάς επι 1 σχεδόν χρόνο μένει ελεύθερος!!! Δεν εξοργίζονται που ο φονιάς του Φύσσα κυκλοφορεί ελεύθερος; Ποτέ δεν υπάρχει σχετικό προηγούμενο!!!

2 σχόλια:

  1. Νομίζω ότι, εάν γινόταν η δίκη για το συγκεκριμένο έγκλημα, θα είχε τελειώσει μέσα στα νόμιμα χρονικά περιθώρια.
    Γιατί δεν έγινε; Εγώ δεν το γνωρίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πρώην και νυν αριστερός...φυτευτός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή