Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

ΣΩΤΗΡΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΛΑΒΑΝ ΔΑΝΕΙΟ ΜΕΣΩ ΤΕΜΠΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΩΣ ΟΔΗΓΟ....

Τι λέει η απόφαση του Πρωτοδικείου με αριθμό 2343/2016:
Χωρίς να είμαι νομικός και χωρίς να διεκδικώ δάφνες νομικού! Είμαι όμως πολίτης και όταν διαβάσω κάτι τόσο σοβαρό που αφορά στους μισούς Ελληνες, αναζητώ την απόφαση ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ !!
ΟΠΩΣ διάβασα λοιπόν η απόφαση αφορά σε επιχειρήσεις και όχι ιδιώτες !
Και όχι όλες τις επιχειρήσεις αλλά για αυτές που είχαν μπλέξει με το περιβόητο ΤΕΜΠΜΕ και είχαν δανειστεί χρήματα από τράπεζες για επενδυτικούς και αναπτυξιακούς σκοπούς!
Έτσι, μια από αυτές που είχε ενταχθεί πριν από 6 χρόνια σε ένα ...

επιδοτούμενο πρόγραμμα μέσω ΤΕΜΠΜΕ που προέβλεπε τη χορήγηση χαμηλότοκων δανείων από Τράπεζα στα πλαίσια της υποβοήθησης της ανάπτυξής της, πήρε ένα δάνειο που το εξυπηρετούσε κανονικά! ΟΜΩΣ δεν της δόθηκε έγκριση στη συνέχεια από την Τράπεζα για να ενταχθεί στο β’ σκέλος του προγράμματος βάσει του οποίου θα της χορηγούνταν από την ίδια Τράπεζα νέο χαμηλοτόκο δάνειο. Οπως ήταν φυσικό η επιχείρηση σταμάτησε να πληρώνει τις δόσεις του πρώτου δανείου, με συνέπεια να καταγγείλει τη δανειακή σύμβαση η τράπεζα και να εκδώσει διαταγή πληρωμής εις βάρος της. Η δανειολήπτρια επιχείρηση λοιπόν προέβη σε ανακοπή κατά της διαταγής πληρωμής και το Δικαστήριο έκρινε ότι η αδυναμία πληρωμής του δανείου προκλήθηκε εξαιτίας της καταχρηστικής άρνησης της τράπεζας να εγκρίνει τη συμμετοχή της επιχείρησης στο β’ σκέλος του προγράμματος.
Αυτή είναι η πάσα αλήθεια φίλες και φίλοι!
Πρόκειται για μια υπόθεση που αν τελεσιδικήσει θα δικαιώσει εκατοντάδες ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ που έμπλεξαν με τους χαρτογιακάδες του υπουργείου, του ΤΕΜΠΜΕ και των Τραπεζών και έμπλεξαν άσχημα. Γιατί η ΑΠΑΤΗ εκεί είναι εξόφθαλμη και οι επιχειρηματίες αυτοί, όταν με το καλό τελεσιδικήσει η υπόθεση, θα αποζημιωθούν αδρά! Αλλά μόνο οι επιχειρηματίες αυτοί και κανένας άλλος (ΤΕΜΠΜΕ)!
Καταλήγοντας, κι αφού εξήγησα σε ΠΟΙΟΥΣ αφορά η απόφαση 2343/2016 θέλω να υπογραμμίσω ότι ως πολέμιος των Τραπεζιτών, στεναχωριέμαι γιατί ακόμα και σοβαρά sites, διευκολύνουν τους Τραπεζίτες και τους δικηγόρους τους με την διασπορά τόσο ψευδών ειδήσεων! Και κάνουν τους δικαστές να φοβούνται στο μέλλον!
πληροφορίες από triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου