Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ! ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ: "Ο ΓΙΟΣ ΣΑΣ ΕΝΕΠΛΑΚΗ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΒΑΡΙΑ ΕΝΑΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ! ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ..."

Δυστυχώς οι γνωστοί-Άγνωστοι απατεώνες χτύπησαν και στον Χολαργό. Όπως μας ενημέρωσε οικογένεια παθόντων, οι απατεώνες τηλεφώνησαν...

στη μητέρα τους η οποία διαμένει μόνη της. Της είπαν ότι της τηλεφωνούν από αστυνομικό τμήμα, ότι ο γιος της ενεπλάκη σε τροχαίο και χτύπησε πολύ σοβαρά άλλον άνθρωπο! Ότι κινδυνεύει η ζωή του, και γι΄αυτό τον λόγο ο γιος της αντιμετωπίζει τον κίνδυνο της φυλάκισης. Η ηλικιωμένη κατατρομοκρατήθηκε. Της είπαν να ηρεμήσει και ότι θα το...κανόνιζαν αν έδινε ένα χρηματικό ποσό!!! 
Ευτυχώς για καλή της τύχη, την ίδια ώρα εμφανίστηκε στο σπίτι συγγενικό της πρόσωπο το οποίο μόλις πήρε το τηλέφωνο να μιλήσει, οι κακοποιοί το έκλεισαν αμέσως!
Όπως πληροφορηθήκαμε νέο συμβάν είχαμε και με άλλον ηλικιωμένο! Φαίνεται ότι οι απατεώνες ...έστησαν τα δίχτυα τους στην περιοχή Χολαργού-Παπάγου και σημαδεύουν ηλικιωμένους οι οποίοι μένουν μόνοι τους!
Εφιστούμε την προσοχή σε όλες και όλους ώστε να μην πέσουν θύματα απάτης αετονύχηδων.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου