Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

ΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ" ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΞΑΝΑ-ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Είναι πασιφανές  ότι η  συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οδηγεί την πατρίδα μας σε αδιέξοδα μονοπάτια με την επιστολή υποτέλειας του υπουργού  κ.ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ προς τον Γερμανό κατακτητή υπουργό των οικονομικών  κ.Schäuble.
Η συγκεκριμένη επιστολή δείχνει το μέγεθος της απύθμενης ανωριμότητας  που διέπει το πολιτικό «νηπιαγωγειο» της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ .
Συγκεκριμένα:
  1. Παραμένουν απολύτως δεσμευμένες στην εκτέλεση της συμφωνημένης... δημοσιονομικής πορείας η οποία βασίζεται σε στόχους πρωτογενών πλεονασμάτων της τάξης του 0,5%, 1,75% και 3,5% του ΑΕΠ για το 2016, 2017 και 2018 αντίστοιχα. Οι ελληνικές αρχές θα ενεργοποιήσουν τον έκτακτο δημοσιονομικό μηχανισμό (ο γνωστός «κόφτης»), ο οποίος περιλαμβάνεται στο πλαίσιο της πρώτης αξιολόγησης, όπως περιγράφεται στο Νόμο 4389/16, σε περίπτωση που τα στοιχεία τα οποία θα επικυρώσει η Eurostat δείχνουν ότι οι παραπάνω δημοσιονομικοί στόχοι δεν έχουν επιτευχθεί.
  2. Αναγνωρίζει ο κ.ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ  ότι μέτρα με δημοσιονομικές επιπτώσεις πρέπει να συζητούνται και να συμφωνούνται με τους θεσμούς, στο πλαίσιο των δεσμεύσεών  από το Μνημόνιο.
  3. Οι ελληνικές αρχές αναγνωρίζουν πλήρως ότι τα ανακοινωθέντα του Eurogroup στις 25 Μαΐου και στις  5 Δεκεμβρίου βασίζονται στη διαρκή αφοσίωση στις δεσμεύσεις του Μνημονίου.
Το συμπέρασμα είναι ότι  μετά από νάζια ανηλίκου (με το ανάλογο τίμημα) έρχεται η συμμόρφωση!! Τις μαγκιές και το μάρμαρο να χρεωθούν στον Τσιπρα-Τσακαλώτο-Καμμενο(ως συνεταίρο) και να γράψουν εκατό φόρες  «δεν θα το ξανακάνω, είμαι ανεπίδεκτος μαθήσεως»
Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ καλεί τον Ελληνικό Λαό να κοιτάξει προς τον άλλο δρόμο, που οδηγεί στην απαγκίστρωση , από το Γερμανικό ζυγό και την υποτέλεια  των μνημονικών δεσμεύσεων .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου