Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

ΕΡΧΕΤΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΧΙΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ! ΘΑ ΤΟ ΣΤΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΣΗΜΑ...ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟ ΤΑΣΟ ΑΡΝΕΙΑΚΟ! ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ.

Η σφοδρότερη χιονόπτωση στην Αθήνα-Χολαργό ήταν τον Φεβρουάριο του 2008, Εκσκαφείς για το άνοιγμα των αποκλεισμένων δρόμων! Δείτε με προσοχή τις φωτογραφίες που ακολουθούν...
Καιρός για νέο χιονιά – Στο έλεος της κακοκαιρίας τις επόμενες ημέρες η...

χώρα – Χιόνια στις περισσότερες περιοχές – Δείτε πού θα το «στρώσει» σύμφωνα με την ΕΜΥ – Τι καιρό θα κάνει την Πρωτοχρονιά - «Ότι πέφτει στην Αττική θα είναι χιόνι» δηλώνει ο Τάσος Αρνιακός
Η κακοκαιρία είχε ξεκινήσει...διακριτικά στις 17/2/2008. Την επομένη έγινε...χαμός. Έξω από την "Αγία Τριάδα" Χολαργού. Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν...

Νέος χιονιάς αναμένεται να σαρώσει τη χώρα τις επόμενες ώρες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από αύριο, Τετάρτη (28/12) στις ηπειρώτικες ορεινές και ημιορεινές περιοχές και από το βράδυ σε πεδινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας.
Μπροστά από το αποκλεισμένο 1ο Λύκειο Χολαργού

«Σπάνια περίπτωση χιονόπτωσης κυρίως για την Αττική», χαρακτηρίζει ο Τάσος Αρνιακός την κακοκαιρία που πλησιάζει. Ότι πέφτει στην Αττική θα είναι χιόνι», τονίζει χαρακτηριστικά ο γνωστός μετεωρολόγος, μιλώντας στον Γιώργο Παπαδάκη και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».
Η λ. Περικλέους στον Χολαργό, στα χιόνια του 2008
Μπροστά από το Δημαρχείο με τον κουμπάρο μας, τα παιδιά μας και τον σκύλο

«Σπάνια περίπτωση χιονόπτωσης κυρίως για την Αττική», χαρακτηρίζει ο Τάσος Αρνιακός την κακοκαιρία που πλησιάζει τη χώρα και θα πλήξει με χιόνια ακόμα και το κέντρο της Αθήνας.
«Ότι πέφτει στην Αττική θα είναι χιόνι», τονίζει χαρακτηριστικά ο γνωστός μετεωρολόγος, μιλώντας στον Γιώργο Παπαδάκη και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».
Δείτε τι κατάσταση επικρατούσε στο άλσος Χολαργού, απέναντι από το 1ο Δημοτικό σχολείο. Αποκλεισμένα τα πάντα


Η κακοκαιρία θα ξεκινήσει από σήμερα (27/12), με τη ψυχρή μάζα να εισέρχεται στη χώρα από τη Μακεδονία, τη Θράκη και την Ήπειρο και να κατηφορίζει νοτιότερα.
Σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό, το πρωί της Τετάρτης θ' αρχίσει να χιονίζει στα βουνά της Αττικής (Πάρνηθα, Κιθαιρώνας) και από το απόγευμα, στα βόρεια προάστια. Μάλιστα, αναμένεται να στρώσει ακόμα και 40 πόντους χιόνι στην Πάρνηθα και 10 πόντους σε προάστια όπως η Ερυθραία, η Κηφισιά, ο Διόνυσος, η Εκάλη.



Χιόνια θα πέσουν στο κέντρο της Αθήνας ενώ στα λευκά θα «ντυθούν» και τα ορεινά της πρωτεύουσας, όπως η Καισαριανή και η Πετρούπολη. Οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν καθόλη τη διάρκεια της Πέμπτης.

πληροφορίες από newsbomb.gr και http://greek-weather.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου