Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ! ΣΥΡΕΙ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ 47 ΕΤΩΝ ΜΕ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ!!!

Αυτή τη μεγάλη ιστορία, περίπου 47 ετών του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" οδηγεί σε λουκέτο η εγκληματική πολιτική των Τσίπρα-Κατρούγκαλου! Η υπέρογκη αύξηση στις ασφαλιστικές εισφορές (έως και 3 φορές επάνω), με ελάχιστη καταβολή 580 € μηνιαίως για κάθε ελεύθερο επαγγελματία, σύρει με το έτσι θέλω στο κλείσιμο την εφημερίδα μας! Δείτε το πάνω τεύχος. Είναι το τεύχος αρ. 36 της 15ης Μαρτίου 1974! Ακόμη δεν είχε πέσει το καθεστώς των συνταγματαρχών και η εφημερίδα μας έδινε τους αγώνες της αντιπαρατιθέμενη και με το ίδιο το καθεστώς! Θυμίζουμε ότι εκείνο ακριβώς το διάστημα, στον ιδρυτή της εφημερίδας και τότε εκδότη της, Απόστολο Βραχιολίδη είχαν απαγγελθεί κατηγορίες από τη χούντα και θα δικαζόταν από Στρατοδικείο. Ωστόσο μετά από λίγους μήνες ήρθε η Μεταπολίτευση και τη....γλίτωσε!

Το κάτω τεύχος είναι το υπ. αριθμ 58 της 30ης Ιουνίου 1975. Πρωτοσέλιδος τίτλος του: "Κύριε Βεντούρη Γιατί χάσατε την ψυχραιμία σας;"! (Ο αείμνηστος Βεντούρης ήταν τότε- ο ιερατικώς προϊστάμενος του ιερού ναού Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού). Προσέξτε και μερικές από τις επιχειρήσεις που προβάλλονταν τότε στην εφημερίδα μας. "Φροντιστήρια Αγγλικής Γλώσσης ΟΜΗΡΟΣ", του αείμνηστου Δημήτρη Κοντογεώργη. Η επιχείρηση δεν υπάρχει στον Χολαργό, αλλά έχει μετακομίσει στην Παλλήνη."Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Δ. ΚΑΡΑΡΗΓΑ". Η επιχείρηση επίσης δεν υπάρχει. 'Ολη αυτή την ιστορία, οι Τσίπρας-Κατρούγκαλος τρίβουν τα χέρια τους που τη δολοφονούν!
Ο Τσίπρας και ο... δήμιος Κατρούγκαλος από τον Γενάρη του 2017 και κατόπιν εντολών των τοκογλύφων δίνουν τη χαριστική βολή και οδηγούν ...

στον οικονομικό θάνατο δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες! Ανάμεσα σε αυτούς και η εφημερίδα μας, ο “Ανεξάρτητος & Διπλωματικός Παρατηρητής”. Μια ιστορία σχεδόν 47 χρόνων οδηγείται σε βίαιο θάνατο επειδή έτσι το θέλησαν οι κ.κ. Τσίπρας-Κατρούγκαλος! Η τεράστια αύξηση στις ασφαλιστικές εισφορές, εξωπραγματικές στην κυριολεξία, με τις οποίες οι ελεύθεροι επαγγελματίες καλούνται να πληρώνουν δυόμιση και τρεις φορές περισσότερα ασφάλιστρα απ'ότι σήμερα, θα τους σύρει σε ασφυξία και σίγουρο οικονομικό θάνατο. 
Η εφημερίδα μας και ο εκδότης της πληρώνουν σήμερα περί τα 250 € στο ταμείο των δημοσιογράφων (ΕΤΑΠ-ΜΜΕ-ΤΑΪΣΥΤ). Η εξωφρενική αύξηση, σύμφωνα μάλιστα με τις δηλώσεις αρμοδίων ότι η κατώτατη μηνιαία ασφαλιστική εισφορά για έναν ελεύθερο επαγγελματία θα είναι 580 €, είναι αυτή που βάζει ταφόπλακα στην εφημερίδα μας! Μια εφημερίδα η οποία σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να πληρώνει μηνιαίως αυτό το ποσό, για τον λόγο ότι δεν έχει αντίστοιχα μηνιαία έσοδα από διαφημίσεις! Ακόμη όμως και με βοήθεια συγγενών και φίλων να πληρώνονται 580 € μηνιαίως, προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή η εφημερίδα μας, θα έρθει η κυβέρνηση Τσίπρα και θα ζητήσει...λογαριασμό: “Πού βρίσκετε τα χρήματα αυτά για να πληρώνετε τόσο υψηλά ασφάλιστρα;  Για να τα βρίσκετε, σημαίνει ότι είχατε αδήλωτα εισοδήματα. Άρα θα πληρώσετε πρόστιμα και για τα προηγούμενα έτη”! Κατά συνέπεια, επειδή η κυβέρνηση Τσίπρα έφτιαξε τον ασφαλιστικό νόμο Κατρούγκαλου έτσι που να μην διαφέρει καθόλου από τη...Σκύλλα και Χάρυβδη, μας οδηγεί κατ’  ανάγκη σε λουκέτο! 
Μαζί με μας, εκατοντάδες και χιλιάδες ιατρεία και δικηγορικά γραφεία θα βάλουν λουκέτα, όπως επίσης μικρομεσαίες επιχειρήσεις οι οποίες θα κατεβάσουν ρολά! 

Την ώρα που η αγορά πεθαίνει εδώ και χρόνια, οι Κατρούγκαλος-Τσίπρας (και βεβαίως όλοι οι βουλευτές της κυβέρνησης που ψήφισαν αυτό τον άθλιο νόμο), αύξησαν δυόμιση και τρεις φορές τις ασφαλιστικές εισφορές των επαγγελματιών! Αυτό θα έχει ως άμεση συνέπεια την παντελή αδυναμία όλων των επιχειρήσεων να πληρώσουν τόσα υπέρογκα ποσά. Και όσοι πασχίσουν για κάποιους μήνες να πληρώσουν τέτοιες δολοφονικές εισφορές, χωρίς να μπορεί να δικαιολογηθούν από τον τζίρο που κάνουν, σύρονται μαθηματικά στο λουκέτο! 
Επειδή έτσι το αποφάσισαν οι δύο πολιτικοί εγκληματίες, Τσίπρας-Κατρούγκαλος! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου