Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

ΜΟΥΖΑΛΑΣ: "ΘΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ 400 € ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΥΣΣΙΤΙΟ"!!! ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ!!! ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

Στην Ελλάδα του 2016 με 2 εκατομμύριο ανέργους Έλληνες, με ...
οικονομικά προβλήματα και με μια εθνική υπερηφάνεια τσαλαπατημένη, ενέργειες σαν αυτή που δήλωσε πως θα κάνει πράξη ο Υπουργός μουσουλμανικής λαθρομετανάστευσης Μουζάλας, μόνο οργή θα μπορούσει να προκαλέσει.
Συγκεκριμένα, ο Υπουργός προανήγγειλε ότι μέχρι τον Μάρτιο θα καταργηθεί το συσσίτιο στους καταυλισμούς και θα αντικατασταθεί από παροχή μετρητών που ανά οικογένεια δεν θα μπορεί να υπερβαίνει το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, που ανέρχεται στα 400 ευρώ. Όπως τόνισε ο υπουργός, το ποσό δεν μπορεί να υπερβαίνει το αντίστοιχο που δίνεται σε μία ελληνική οικογένεια, για αυτό και δεν θα υπερβαίνει το επίδομα της φτώχειας.
Δηλαδή όλοι όσοι έχουν εισέλθει παράνομα στη χώρα μας θα έχουν ανέσεις και χρήματα, χωρίς να κάνουν τίποτα απολύτως, την ίδια στιγμή που εκατοντάδες χιλιάδες νέοι ψάχνουν δουλειές και ζουν με τα χρήματα των γονιών τους.
Και οι Έλληνες πολίτες, κύριοι της Κυβέρνησης, τι θα γίνουν;
Οι Έλληνες που έμειναν άστεγοι επειδή οι τράπεζες τους πήραν το σπίτι, επειδή η ανεργία τους έκανε να μην μπορούν να πληρώσουν ενοίκιο… Αυτοί πότε, πως και από ποιους θα ικανοποιηθούν;
Μήπως, θέλετε, οι γηγενείς κάτοικοι να είναι άστεγοι και να μπαίνουν στις σειρές των συσσιτίων, προκειμένου οι λαθραία (παράνομα) εισελθόντες στην Ελλάδα, να απολαμβάνουν την μέριμνα του επιλεκτικού ανθρωπισμού σας, που θα προσφέρει δωρεάν τροφή και στέγη σε όλους εκείνους που (επαναλαμβάνουμε) μπήκαν παράνομα στη χώρα και έχουν συντελέσει στην αύξηση της εγκληματικότητας και αλλοιώνουν σταδιακά τα χαρακτηριστικά της πατρίδας μας;
Για το τέλος ο  Μουζάλας άφησε άλλη μια έκπλεξη, καθώς κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης, ο Υπουργός ανέφερε ότι μέχρι τον Απρίλιο θα γίνει η εφαρμογή της ηλεκτρονικής ταυτότητας για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που βρίσκονται στη χώρα, ενώ ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει η πλήρης καταγραφή όλων όσων μένουν στην Ελλάδα.
Δηλαδή δεν γνωρίζουμε πόσοι είναι στη χώρα, από που έρχονται και εάν είναι άτομα που πρόσκεινται στο ISIS. Αιδώς κύριοι!
ΠΗΓΗεπιμέλεια 7SPY

10 σχόλια:

  1. Ο ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ, ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΔΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παλιομαλάκες, κόβετε τις συντάξεις των γονιών μας για να δώσετε χρήμα στους λαθροεποίκους;;;
    Ρε καθάρματα, βάζετε δυσβάσταχτους φόρους και "κλείνετε" τους επαγγελματίες βιοπαλαιστές, στέλνοντάς τους στην ανεργία και χρεωμένους μέχρι τ' αυτιά, για να "πίνουν στην υγειά των κορόϊδων Ελλήνων" οι λαθρομουσουλμάνοι;;;
    Ρε "ταρακουνημένα μυαλά" ποιος σας έδωσε αυτό το "δικαίωμα";;;
    Ρε αλητάμπουρες δώστε πίσω τα κλεμμένα, που μπήκατε ξεβράκωτοι στην πολιτική και έχετε γίνει ζάμπλουτοι, απατεώνες και κλέφτες...κατσαπλιάδες κλεφτοκοτάδες, ικριώματα στο σύνταγμα ρεεεε....!

    club 21

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...είμαστε προδομένος λαός από τους πολιτικάντηδες που τους κάναμε "ανθρώπους", δίνοντάς τους εξουσία στους αχαΐρευτους...
    ότι μας πήραν ή και ότι τους "δώσαμε", θα τους το πάρουμε πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και μην ξεθαρρεύουν οι κκέδες, τα ίδια σκατά είναι όλοι οι ψυχάκηδες

      Διαγραφή
  4. Και όσο για την ηλεκτρονική ταυτότητα, πρώτα θα την δώσουν στις λαθρομαϊμούδες -πολλοί γηγενείς Έλληνες θα αρνούνται να τις παραλάβουν- (για τους γνωστούς λόγους) και μετά, θα ψηφίσουν και ένα νόμο στη βουλή μια "ωραία βραδιά", που θα λέει ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι οι κατέχοντες την "ηλεκ. ταυτότητα" θα έχουν "δικαίωμα" στην εργασία, στη στέγαση, στην διατροφή, στην επιβίωση γενικώς σε αυτή την χώρα και "κανένας άλλος"...να μου το θυμηθείτε!
    Είναι προδότες ρε, είναι προδότες...
    ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. EINAI ONΤΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ?

    ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΧΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ,ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΚΕΥΕ?ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΓΓΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΡΟΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΌΥ ΣΤΡΑΤΌΥ .ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ.ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΠΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ,ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΙΜΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ
    ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ,ΩΣΤΟΣΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    1.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ
    Δεν υπαρχει προσφυγικο.Αυτο που συμβαινει λέγεται ΕΙΣΒΟΛΗ και κανεις αν ειναι Ελληνας και οχι προδοτης δεν πρεπει να συναινει
    Αυτη την στιγμη προσπαθουν οι δοσιογες κυβερνησεις να υλοποιησουν το σχεδιο ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ,το ονομαζομενο
    ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI: Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ .
    https://olympia.gr/2015/08/08/το-σχεδιο-coudenhove-kalergi-η-γενοκτονια-των-λαων-τησ/
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑ,ΦΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛ!ΨΗ την στιγμη που εμεις πχ δεν εουμε φαι περιθαλψη και μας παιρνουν το σπιτι λογω παρανομης,κομμουνιστικης φορολογησης ,του ΕΝΦΙΑ?
    Οι λαθρο και οι ομοφυλόφιλοι ειναι οι ανθρωποι της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ που θα αποδομουν μαζι με τις προδοτικες κυβερνησεις υποστηριζομενοι απο τον αντισυνταγματικο αντιρατσιστικο νομο.
    2.ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ Η ΔΟΣΙΛΟΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
    ΤΟ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΊΑΣ ΑΠΕΦΑΝΘΗ
    Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2015
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΟΝΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΟΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...
    http://attikanea.blogspot.gr/2015/09/blog-post_133.html
    ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ
    Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015
    ΜΝΗΜΕΙΩΔΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ: ΒΑΖΕΙ STOP ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΤΥΠΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ!
    http://indobserver.blogspot.gr/2015/09/stop.html
    3.Η ανεξέλεγκτη εισροή αλλοεθνών στο έδαφος μιας χώρας είναι παράνομος εποικισμός, συνιστά έγκλημα εθνοκτονίας συντελούμενο κατά κανόνα υπό ανώμαλες συνθήκες πολέμου, και απαγορευόμενο από το διεθνές δίκαιο (Άρθρο 8.2.β.viii του Καταστατικού του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου). Παράνομος μουσουλμανικός εποικισμός είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει εδώ και χρόνια στην Ελλάδα: και οι έποικοι, αντί να απελαθούν, όπως διατάσσουν οι νόμοι, εδραιώνονται και α π α ι τ ο ύ ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μουζάλα παιραιτήσου τώρα αμέσως και πάρε τον πούλο εθνοκτόνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην περιμένεις..."ευαισθησίες". Τα παχύδερμα δεν "ιδρώνουν" από τέτοια. Τις κρεμάλες τρέμουν, το λιντσάρισμα τρέμουν, τίποτε άλλο δεν τους "χαλάει τον ύπνο".

      club 21

      Διαγραφή
    2. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΩΝΥΜΕ 11.34 ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΕΙΝΕΛΙΚΙΑ ΞΕΣΚΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!!!!!

      Διαγραφή