Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ 45ΧΡΟΝΗΣ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΥ: "ΝΑΙ, ΕΓΩ ΣΚΟΤΩΣΑ ΤΗ ΘΩΜΗ..."!!! ΠΩΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο Νο 1 ΥΠΟΠΤΟΣ!!!

Φέρεται να ομολόγησε ο νούμερο 1 ύποπτος για τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου - Φρικτές λεπτομέρειες για το έγκλημα - Τι βρήκε ο ιατροδικαστής στο άψυχο κορμί της.
«Ναι εγώ σκότωσα τη Θώμη Κουμπούρα»
Ξετυλίγεται το κουβάρι του φρικτού εγκλήματος της άτυχης, Θώμης...

Κουμπούρα, μετά την ομολογία του άνδρα που από το μεσημέρι της Παρασκευής (30/12/2016) ανακρίνονταν ως ο νούμερο 1 ύποπτος για τη δολοφονία της 45χρονης παιδοψυχίατρου.
Η διαδικασία της ανάκρισης δεν ήταν εύκολη υπόθεση, καθώς ο δράστης μιλούσε ασυνάρτητα, σύμφωνα με το lamiastar.gr.

Ωστόσο η επιμονή των αστυνομικών και η μεθοδευμένη δουλειά τους τον έφεραν σε αδιέξοδο και τον οδήγησαν στην ομολογία, χωρίς όμως να αναφέρει τους λόγους που τον οδήγησαν στο έγκλημα.
Στις 3 τα ξημερώματα εκδόθηκε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να οδηγηθεί στο Δικαστικό Μέγαρο της Λαμίας.

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία

Για άγρια δολοφονία και φονικά χτυπήματα που δείχνουν μίσος και πάθος, μίλησε ο ιατροδικαστής Πειραιά Ηλίας Μπογιόκας που εξέτασε τη σορό της άτυχης παιδοψυχιάτρου. Η κηδεία της άτυχης γυναίκας έγινε το απόγευμα της Παρασκευής σε κλίμα οδύνης.
Ο ιατροδικαστής έκανε λόγο για ευρήματα που δείχνουν ότι η 45χρονη αντιστάθηκε και πάλεψε με τον δολοφόνο της.
Είπε, επίσης, ότι δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα από μαχαίρι (πάνω από 15), εκ των οποίων τα 4 από αυτά θα μπορούσε να ήταν θανατηφόρα.


newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου