Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ: "ΝΑΙ, Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ!!! ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ..."! ΒΙΝΤΕΟ

Ποιες οι δηλώσεις του Γιώργου Γερολυμάτου για τον γιο του που εμπλέκεται στο κύκλωμα εκβιαστών;
Νωρίτερα σήμερα ο γιος γνωστού τραγουδιστή...

του Γερολυμάτου οδηγήθηκε στον ανακριτή, καθώς συνελήφθη μαζί με δυο ακόμα άτομα για συμμετοχή σε κύκλωμα εκβιαστών.
Συγκεκριμένα κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εκβιασμούς, απειλές, εκρήξεις, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, οπλοκατοχή και παραβάσεις σχετικά με τις εκρηκτικές ύλες!
Ο λόγος για τον Γιώργο Γερολυμάτο, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή κάνοντας τις πρώτες δηλώσεις σχετικά με την υπόθεση του γιου του.
«Με έχει πειράξει όλη αυτή η ιστορία, όπως κάθε πατέρα ή μάνα. Είναι ο γιος μου από τον πρώτο μου γάμο και έχει το δικό του σπίτι. Ξέρω πολύ καλά τον χαρακτήρα του και τι άνθρωπος είναι.
45 χρόνια είμαι στη νύχτα, πέρασα αλώβητος από ναρκωτικά, μπράβους για να έχω καθάριο το όνομά μου και να μη μπορεί κανείς να μου προσάψει τίποτα.
Σε αυτό το περιβάλλον μεγάλωσε και ο γιος μου. Είμαι σίγουρος ότι είναι οικογενειάρχης και θα λάμψει η δικαιοσύνη και θα πάνε όλα καλά.
Είμαι σίγουρος ότι είναι κατά λάθος εμπλεκόμενος, θα πάνε όλα καλά και πιστεύω ότι όλα θα τελειώσουν αισίως», ανέφερε στην επικοινωνία του με την εκπομπή του Epsilon o Γερολυμάτος.
Στη συνέχεια εξήγησε πώς το έμαθε ο αγαπημένος τραγουδιστής και φρόντισε να επισημάνει: «Αν δεν ήταν γιος του Γιώργου του Γερολυμάτου δεν θα είχε πάρει δημοσιότητα το θέμα αυτό».
Δείτε το βίντεο με το θέμα από το gossiplife.gr και το κανάλι Ε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου