Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ!

Ποιος Έλληνας διεθνής του εξωτερικού θέλει να φύγει από την ομάδα του επειδή δεν είναι βασικός και οι 4 λόγοι που μπορούν να τον φέρουν... δανεικό στον "Δικέφαλο του Βορρά", αποτελώντας την μεταγραφή της χρονιάς στη Super league. Διαβάστε,επίσης και για τον... εναλλακτικό Κόντε.
Κάτι η επιθυμία του Κυριάκου Παπαδόπουλου για μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, τον οποίο δεν βρίσκει στην Λειψία. Κάτι η εκφρασμένη επιθυμία του κάποια στιγμή να φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ, του οποίου είναι οπαδός από μικρό παιδί (παρά την μεταγραφή και την παρουσία του στον Ολυμπιακό).
Κάτι οι καλές σχέσεις που διατηρεί ο πατέρας του άσου με ανθρώπους του “δικεφάλου” του βορρά. Και κάτι η διαχρονική αδυναμία που έχει ο Ιβάν Σαββίδης σε παίκτες μέλη της Εθνικής Ελλάδας.
Όλα αυτά είναι αρκετά για να τροφοδοτήσουν τις τελευταίες ώρες την σεναρολογία για πιθανή μεταγραφή - δανεισμό του 24χρονου στόπερ (και αμυντικού μέσου) στον ΠΑΟΚ...
Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ανήκει στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, η οποία τον Ιούνιο του 2015 έσκασε 6,5 εκατ. Ευρώ στην Σάλκε για να τον κάνει δικό της. Στις “ασπιρίνες” όμως, δεν προοριζόταν για βασικός την τρέχουσα σεζόν για αυτό και την τελευταία ημέρα του περασμένου Αυγούστου ο Πολ Κουτσολιάκος τον υπέγραψε στην Λειψία (την νεοφώτιστη ομάδα έκπληξη μέχρι τώρα στην Μπουντεσλίγκα, του κολοσσού Ρεντ Μπουλ).
Μάλιστα για τον δανεισμό του πληρώθηκε ενοίκιο στην Λεβερκούζεν από την Λειψία 1,5 εκατ. Ευρώ ενώ οι καθαρές ετήσιες αποδοχές του Παπαδόπουλου αγγίζουν το 1,4 εκατ.
 
Στην Λειψία ο Κυριάκος μετράει μόλις 26΄ και θέλει να αποχωρήσει γιατί μιλώντας με τον Σκίμπε τον άκουσε να του λέει πως έτσι δεν μπορεί να τον υπολογίζει ως βασικό στην Εθνική Ελλάδας. Το πολύ μεγάλο μανατζερικό Γραφείο (Rogon) που τον έχει -και στο οποίο ο Πολ Κουτσολιάκος είναι συνεταίρος – προσπαθεί να του βρει άλλη ομάδα – βασικά στη Μπουντεσλίγκα – για να πάει (δανεικός ως το καλοκαίρι) ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.
Κάτι που δεν είναι και το πιο εύκολο λόγω των χρημάτων που δόθηκαν από την Λειψία, του συμβολαίου του άσου αλλά και του οτι είναι στη φάση της αποθεραπείας μετά την επέμβαση που έκανε στις 24 Νοεμβρίου στο γόνατό του.
Κάπου εδώ έρχεται και κολλάει ο ΠΑΟΚ αφού άνθρωποι που γνωρίζουν το οικογενειακό περιβάλλον του διεθνή Έλληνα αμυντικού λένε πως πολύ θα ήθελε το ...restart στην καριέρα του να ξεκινήσει από τον ΠΑΟΚ ( και όχι, για παράδειγμα απο τον Ολυμπιακό, παρότι στου Ρέντη είναι τα... παλιά του λημέρια) έστω και σε μια προοπτική 6 μηνών. Σύμφωνα με την πιάτσα agents την υπόθεση δανεισμού του Κυριάκου Παπαδόπουλου χειρίζεται βασικά (και με πολύ προσοχή, επειδή δεν είναι καθόλου εύκολη) ο Παντελής Κωνσταντινίδης...

Η... ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΝΤΕ

Από εκεί και πέρα στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ παίζει δυνατά και ο Πέδρο Κόντε. Ο σέντερ φόρ έκπληξη του φετινού ΠΑΣ, των συνολικά 15 συμμετοχών – 7 γκολ- 2 ασιστ.
 
Ο 28χρονος φορ που πήγε το καλοκαίρι στα Γιάννινα ως ελεύθερος από την ισπανική Μερίδα (και με καριέρα σε μικρές ισπανικές ομάδες, όπως η Αλκογιάνο, η Χαέν, η Κόρδοβα και οι δεύτερες ομάδες της Γρανάδα και της Ατλέτικο Μαδρίτης) είναι μια περίπτωση που ο “δικέφαλος” την κλείνει όποτε θέλει ( λόγω και των πολύ καλών σχέσεων με τον Χρηστοβασίλη).
Σύμφωνα με την πιάτσα των agents ο Πέδρο Κόντε αντιμετωπίζεται στον ΠΑΟΚ σαν εναλλακτική περίπτωση, που θα ενεργοποιηθεί μετά τα μέσα Ιανουαρίου κι αν μέχρι τότε δεν έχει κλείσει κάποια από τις άλλες περιπτώσεις επιθετικών από το εξωτερικό που έχουν προτεραιότητα στον προγραμματισμό των Μίχελ- Ιβιτς.

ΚΑΙ ΖΟΖΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΚΟΣ

Με την ευκαιρία να αναφέρουμε πως η ουκρανική ιστοσελίδα «ua-football.com» αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ ασχολείται πάλι με τον διεθνή φορ Ρομάν Ζοζούλια, ο οποίος τον απασχόλησε σοβαρά και το καλοκαίρι.
Ο Ζοζούλια που κατέληξε στην Μπέτις του Πογέτ δεν έχει σημαντικό χρόνο συμμετοχής στην ισπανική ομάδα, η οποία είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει δανεικό και σύμφωνα με τους Ουκρανούς ο ΠΑΟΚ επανεξετάζει την περίπτωση του...
 
contra.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου