Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

ΣΟΚ! Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΕΣΒΗ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ!!!

Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές της χώρας, το πτώμα που βρέθηκε...

στο καμένο αυτοκίνητο ανήκει στον Έλληνα πρέσβη, Κυριάκο Αμοιρίδη, ενώ ταυτόχρονα ζητήθηκε η άμεση σύλληψη της συζύγου του.

Μάλιστα, η αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον φερόμενο ως εραστή της συζύγου του Κυριάκου Αμοιρίδη, Φρανσουάζ, ενώ η τελευταία βρίσκεται ήδη στα χέρια της αστυνομίας. Η αστυνομία εξέδωσε, επίσης, ένταλμα σύλληψης και για δυο ακόμη συνεργούς.
Οι τελευταίες πληροφορίες επιβεβαιώνουν ότι το πτώμα μεταφέρθηκε από το σπίτι, στο σημείο όπου βρέθηκε το καμένο αυτοκίνητο.
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα, η αστυνομία βρήκε αίμα του πρέσβη στον καναπέ του σπιτιού της γυναίκας του στην περιοχή Nova Iguaçu, όπου έκαναν διακοπές, και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ο Αμοιρίδης δολοφονήθηκε εκεί. Αμέσως μετά το πτώμα του, όπως εικάζει η αστυνομία, μεταφέρθηκε με το λευκό αυτοκίνητο, όπου και του έβαλαν φωτιά. Η αστυνομία μάλιστα γνωρίζει ότι η μεταφορά της σορού έγινε περίπου στις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης.
Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Βραζιλίας, η Φρανσουάζ Αμοιρίδη, η οποία κατάγεται από τη Βραζιλία, διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με έναν στρατιωτικό.
Στη δημοσιότητα δόθηκε και μία φωτογραφία ενός άντρα την ώρα που οδηγείται στο τμήμα φορώντας κουκούλα, χωρίς προς το παρόν να διασταυρώνεται αν πρόκειται για τον εραστή της συζύγου.
hood

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο πρέσβης της Ελλάδας στη Βραζιλία, Κυριάκος Αμοιρίδης, βρέθηκε απανθρακωμένος στην περιοχή Νόβα Ιγουάτσου, από όπου είχε εξαφανιστεί.
Η αστυνομία στο Ρίο ντε Τζανέιρο ανακάλυψε το απανθρακωμένο σώμα του πρέσβη μέσα στο αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει ίδιος.
001 1
Ο Κυριάκος Αμοιρίδης, 59 ετών, αγνοούταν επί τρεις ημέρες μετά το ταξίδι στο Ρίο από την Μπραζίλια, όπου είχε μεταβεί προκειμένου να γιορτάσει την Πρωτοχρονιά με τη σύζυγό του στην παραλία της Κοπακαμπάνα.
francoise copy
Το αυτοκίνητο του πρέσβη ανακαλύφθηκε κάτω από μία γέφυρα σε μία από τις κύριες οδικές αρτηρίες που οδηγούν στην πόλη του Ρίο.
Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Globo, η σύζυγος του Αμοιρίδη δήλωσε στην αστυνομία ότι ο διπλωμάτης βγήκε για λίγο από το σπίτι στο οποίο διέμεναν και έκτοτε δεν έδωσε σημαία ζωής. Η άδεια του Έλληνα αξιωματούχου λήγει στις 9 Ιανουαρίου.
Μέχρι στιγμής δεν έχει ταυτοποιηθεί επίσημα πως το απανθρακωμένο πτώμα που βρέθηκε μέσα στο καμένο νοικιασμένο αυτοκίνητο ανήκει στον 59χρονο πρέσβη της Ελλάδας στη Βραζιλίας. Όμως το γεγονός πως οι πινακίδες του καμένου λευκού αυτοκινήτου ανήκουν στο αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει ο Αμοιρίδης για τις μέρες που θα βρισκόταν στο Ρίο, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για αισιοδοξία.

newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου