Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΣΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ!!! ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ. ΔΕΙΤΕ...


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Τι συμβαίνει με την Ευρώπη; Υποτίθεται ότι είναι χριστιανική και ....
γιορτάζει τα Χριστούγεννα αλλά η λέξη Χριστούγεννα τείνει να εκλείψει, είτε από τελετές, είτε από κάρτες και σχολικές εορτές, για να μην προσβληθούν οι μουσουλμάνοι, ενώ αντιθέτως οι λέξεις , ραμαζάνι (μουσουλμανική εορτή) και Χαλάλ έχουν γίνει μέρος της ζωής των ανθρώπων σαν να πρόκειται για την δική τους κουλτούρα.
 
Τα χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα βγήκαν από το μενού των εστιατορίων και αντικαταστάθηκαν με «χειμωνιάτικες λιχουδιές» για να μην προσβληθούν οι Μουοσουλμάνοι!
 
Η Δύση βρίσκεται σε πολιορκία οι ροές των Μουσουλμάνων μεταναστών ήταν καταλυτικές μέσα στην Ευρώπη και ενώ οι περισσότερες ευρωπαϊκές αρχές είναι σε πλήρη άρνηση 
ο Ούγγρος πρωθυπουργός Β.Ούρμπαν κήρυξε το φετινό έτος, ως χρονιά επανάστασης αφού θεωρεί ότι ήρθε η ώρα να πάρουν οι Ευρωπαίοι πίσω τις χώρες τους και το παρομοίασε ίδιας σημασίας με την νίκη Ν.Τραμπ
 
Έτσι λοιπόν στην αυστριακή πρεσβεία της Γερμανίας είχαν την φαεινή ιδέα να αλλάξουν το όνομα στα Χριστούγεννα και να την ονομάσουν γιορτή των «χειμωνιάτικων εδεσμάτων»!
 
Η παραπάνω εορτή πραγματοποιήθηκε παρουσία του προέδρου  του Κεντρικού Συμβουλίου των Μουσουλμάνων στη Γερμανία, Αϊμάν Μάουζεκ , ο οποίος έχει γράψει το βιβλίο « Τι κάνουν οι μουσουλμάνοι τα Χριστούγεννα στη Γερμανία»
 
Ο Αυστριακός δημοσιογράφος Gunnar Schupelius ζήτησε εξηγήσεις διερωτώμενος γιατί  οι Αυστριακοί αξιωματούχοι του κράτους  θεωρούν ξαφνικά τα Χριστουγεννιάτικα εδέσματα ως  «χειμωνιάτικα», για να πάρει την απάντηση του Αυστριακού πρέσβη ότι «τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα εδέσματα επαναλανσαρίστηκαν με αυτήν την ονομασία από σεβασμό για το Ισλάμ»!
 
Μάλιστα με ανακοίνωση της πρεσβείας, αναφέρθηκε πως στην εκδήλωση υπήρχε και ψωμί Lebkuchen, παραδοσιακό μελόψωμο των Χριστουγέννων αλλά και  Kipferln, ένα είδος κρουασάν, όπως και αλκοόλ το οποίο είναι για τους Χριστιανούς αφού οι μουσουλμάνοι δεν τα καταναλώνουν.
 
Έτσι στην πρεσβεία θεώρησαν ότι «καθάρισαν»
 
Ο δημοσιογράφος Gunnar Schupelius δήλωσε: «Ήρθε μια  εποχή  στην επικράτεια της δημοκρατίας της Αυστρίας, κατά την οποία καλούνται οι χριστιανοί να μάθουν να ζουν με  τους μουσουλμάνους, εξαφανίζοντας οποιαδήποτε  συζήτηση για τα Χριστούγεννα και εξαφανίζοντας τις λιχουδιές των Χριστουγέννων , οι οποίες από εδώ και στο εξής δεν θα ονομάζονται  Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, αλλά κάτι άλλο».
 
Ο πρέσβης Nikolaus Marschik παραδέχτηκε αργότερα ότι επρόκειτο για ένα πολύ ανόητο λάθος αλλά η ουσία παραμένει.
 
Οι Χριστιανοί υποχωρούν από την Πίστη τους από τις αξίες και απο τις παραδόσεις τους προς χάρην ενός Ισλάμ που δεν καταλαβαίνει τίποτα, είναι οδοστρωτήρας και αναθεωρεί την Δύση εκ βάθρων.
 
Το ωραίο είναι ότι όλο αυτό γίνεται με την συγκατάθεση των Δυτικών.
Ο πρέσβης Marschik παραδέχτηκε αργότερα ότι επρόκειτο για ένα πολύ ανόητο λάθος.
pronews.gr (τίτλος: τροποποιημένος από εμάς)

3 σχόλια:

 1. Η υποχωρητικότητα θα μας κάνει καλό;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Θα τους εκχριστιανίσουμε και μετά θα τους στείλουμε στις πατρίδες τους για να διαδώσουν τον Χριστιανισμό...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Οι πολίτες κάποτε θα αντιληφθούν τα λάθη τους, αλλά θα είναι πολύ αργά.
  Το κακό προλαμβάνεται, όταν το κακό γίνει, καλά κρασιά ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή