Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Ο "ΑΙΜΟΣΤΑΓΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ" ΑΣΑΝΤ ΤΙΜΗΣΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΟΡΟΘΟΔΟΞΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ... ΤΟΝ ΦΑΝΕ!

Από το "PRESS-GR"
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
http://nikosklitsikas.gr/

Οικογενειακώς στα Ελληνορθόδοξα Μοναστήρια γιόρτασε τα Χριστούγεννα ο Μουσουλμάνος πρόεδρος της Συρίας Bashar Al-Assad...

Με τα παιδιά του και τη σύζυγό του επισκέφθηκαν τα Μοναστήρια της Ορθοδοξίας, σεμνοί προσκυνητές στη γέννηση του Θεανθρώπου, αλλά και το ορφανοτροφείο της Παναγιάς Σαινταναγια.
Το λιοντάρι της Συρίας, όπως αποκαλούν οι Ελληνορθόδοξοι κι ο λαός της Συρίας, τον "χασάπη δικτάτορα" για τη δύση -δυστυχώς και για τις κυβερνήσεις της πατρίδας μας τα τελευταία έξι χρόνια-, είναι προστάτης της...
Ορθοδοξίας.
Ο Bashar Al-Assad με τη σύζυγό του, Μουσουλμάνοι κι οι δύο, άναψαν σεμνά ένα κερί στην εικόνα της Παναγιάς κι ευχήθηκαν Καλά Χριστούγεννα, αλλά κι Ανάσταση για τον λαό της Συρίας.
Επισημαίνουμε πως εκεί, στη Συρία των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου, δεν ηττήθηκαν μόνον οι ιμπεριαλιστές κι οι λακέδες τους. Εκεί ηττήθηκε το παπικό Φανάρι κι ο Ιερώνυμος, μαζί με τις κυβερνήσεις των τελευταίων έξι χρόνων στην πατρίδα μας.
Για έξι χρόνια, απέναντι στον αγώνα των Ελληνορθόδοξων (περισσότεροι από 2.000.000 και με ανεκτίμητους θησαυρούς στα Μοναστήρια... κείμενα αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων και ιερά κειμήλια της Ορθοδοξίας), οι ταγοί της εκκλησιαστικής ιεραρχίας -όπως αρέσκονται να αυτοαποκαλούνται-, ο Βαρθολομαίος και ο Ιερώνυμος, όχι μόνον δεν έχουν βοηθήσει ΚΑΘΟΛΟΥ την Ορθοδοξία της Συρίας, αλλά ως μοχθηροί άνθρωποι δεν έχουν κάνει μια έστω υποκριτική δήλωση συμπάθειας και συμπαράστασης: Άγιος Γεώργιος Δαμασκού... Γι' αυτό ηττήθηκαν Ε.Ε. & ΗΠΑ στη Συρία!
Ούτε μια δήλωση συμπαράστασης για την απαγωγή δύο Ελληνορθόδοξων Επισκόπων του Χαλεπιού δεν έχει κάνει η επίσημη εκκλησία και φυσικά στηρίζει τη ΝΑΤΟϊκή πολιτική και τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, λαμβάνοντας ταυτοχρόνως τη μερίδα του λέοντος από τα κονδύλια για τους "πρόσφυγες-μετανάστες": Tρεις Πατριάρχες της Συρίας, χαστουκίζουν την υποκρισία της Ευρωπαϊκής Ένωσης!
Τα ΜΜΕ δεν βρίσκουν μια λέξη για τη μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων στη Συρία. Μας βομβαρδίζουν για δήθεν "θρηκευτική διαμάχη στη Συρία": Θρησκευτική κι εμφύλια διαμάχη στη Συρία, ή ιμπεριαλιστική επίθεση;
Ο πρόεδρος Bashar Al-Assad, στα έξι χρόνια αυτής της χυδαίας ιμπεριαλιστικής επίθεσης εναντίον της Συρίας, όπως κι οι Μουσουλμάνοι μαχητές της Χεζμπολά, προστάτευσαν τους Ελληνορθόδοξους με κάθε τίμημα και φόρο αίματος. Στρατιώτες του Αραβικού στρατού της Συρίας και μαχητές της Χεζμπολά, έδωσαν τη ζωή τους υπερασπιζόμενοι μετρίζια πολιτισμού, που είναι και η Ελληνορθοδοξία της Συρίας: Η ΕΣΗΕΑ είναι ο προστάτης της δημοσιογραφικής πορνείας... που έχει ονοματεπώνυμο!
Ο πρόεδρος Bashar Al-Assad, αγαπάει την πατρίδα μας όπως ο πατέρας του Hafez Al Assad: «Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας»!
Ο ελληνικός λαός δεν ξεχνάει ποτέ τον αδελφό λαό της Συρίας. "Αμνησία" έχουν υποστεί οι μαυρογιαλούροι μνημονιακοί πολιτικοί και κόμματα, που υπηρετούν την "κοινωνία των πολιτών" του 4ου Ράιχ!
Οι καλύτερες ευχές για τις γιορτές του 2016, είναι από την Αδούλωτη κι Αδέσποτη Δαμασκό, της Συρίας των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που δεν μετέδωσαν ούτε μια εικόνα τα ΜΜΕ κι οι δημοσιογράφοι της πατρίδας μας!
Η νίκη του λαού της Συρίας είναι η μεγαλύτερη ήττα των ιμπεριαλιστών από την εποχή του Βιετνάμ και σηματοδοτεί νέους δρόμους στα Εθνικοαπελευθερωτικά Κινήματα!

2 σχόλια:

  1. ΑΡΘΡΟ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ "ΕΦΙΑΛΤΕΣ" ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ,ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!!!!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΣΙΚΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΡΟΥΦΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΙ ΤΗΣ ΞΥΛΟΣΟΜΠΑΣ!!! ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι πολίτες δυστυχώς δεν έχουν καταλάβει ότι η Παγκοσμιοποίηση σαρώνει σχεδόν τα πάντα.
    Η προπαγάνδα των περισσοτέρων μέσων πληροφόρησης κλείνει τα μάτια της πλειονότητας των πολιτών, αντί να τα ανοίγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή