Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

HACKERS ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΩΣ "ΦΙΛΟΙ" ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΙΟΥΣ ΤΟ COMPUTER ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ! ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ! ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ, ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!

Μην αποδέχεστε το αίτημα φίλος από το Α CHRISOPHER DAVIES και JESSICA DAVIES ΕΙΝΑΙ χάκερ. Πες το σε κάθε 1 στη λίστα σας. ΕΠΕΙΔΗ αν κάποιος στη λίστα σας γίνει φίλος τους, αυτοί θα μπουν και στον λογαριασμό σας. Αυτοί θα καταλάβουν το συνθηματικό σας ΚΑΙ ...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ UR του COMPUTER, έτσι copy & paste αυτό το μήνυμα σε ΟΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ δεν σας νοιάζει. Παρακαλούμε, επίσης, πείτε όλες τις επαφές από τη λίστα σας να μην αποδεχθεί ένα βίντεο που ονομάζεται "Χορός του Πάπα». Είναι ένας ιός που μορφοποιεί το κινητό σας. Προσοχή είναι πολύ επικίνδυνο. Το ανακοίνωσε σήμερα στο ραδιόφωνο. Προωθήστε αυτό το Μήνυμα σε όσους μπορείτε!

4 σχόλια:

  1. Mπορείτε να μου πείτε που βρήκατε αυτή την πληροφορία ; Κυκλοφορούν ανάλογες οι οποίες έχουν πρωτοδημοσιευθεί εδώ και χρόνια, οπότε είναι καλό να τις διασταυρώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλες παπαριές έχετε να γράψετε?
    Αν δεν έχετε ιδέα από hacking μη γράφετε παπαριές, δεν ισχύει αυτό που λέτε και δεν έχουν και λόγο οι χάκερ να μπουν σε κανένα προφίλ του fb!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.hoax-slayer.com/christopher-davies-hacker-hoax.shtml

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναλυση Hoax που κοβει βολτες http://www.safer-internet.gr/hoax-christopher-davies-or-jessica-davies/

    ΑπάντησηΔιαγραφή