Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΡΕΚΟΡ, ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ: ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΝΔΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ...ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ...ΠΡΟΣΤΑΤΗ!!!

Δείτε τις εντολές που βγάζουν για παραπομπή σε ιατρικές εξετάσεις! Αυτό δεν συμβαίνει σε κανένα άλλο μέρος του κόσμου παρά μόνο στην Ελλάδα και στον ΕΟΠΥΥ. Η παραπομπή για εξετάσεις που δίνουν σε ...

άνδρα περιλαμβάνει, εκτός των άλλων και εξέταση για ...έσω γεννητικά όργανα γυναίκας!!! Και αντίστοιχα η παραπομπή για μια γυναίκα σε εξετάσεις, περιλαμβάνει και εξέταση προστάτη!!! 
Πώς εξηγείται αυτό; Ούτε να ...τετραγωνίζανε τον κύκλο στον ΕΟΠΥΥ! Πέτυχαν τον άνδρα να τον κάνουν γυναίκα και τούμπαλιν. Η εξήγηση είναι ότι αντί να διαχωρίσουν στο σύστημα άλλη παραπομπή για τους άνδρες και άλλη για τις γυναίκες, στον ίδιο κωδικό συμπεριέλαβαν ΄πανδρες και γυναίκες μαζί! Γι' αυτό και αυτό το αλαλούμ! Να βλέπεις τον άνδρα να παραδίδει το παραπεμπτικό για να κάνει εξέταση για προστάτη και ταυτόχρονα να γελούν μαζί του ή μπορεί να του κάνουν πλάκα ρωτώντας τον : "θα εξετάσουμε και τη...μήτρα σας;"!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου