Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

ΣΥΝΕΤΡΙΒΗ ΡΩΣΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΒΑΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΜΕ 91 ΑΤΟΜΑ! ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΤΟΥ...

Βρέθηκαν συντρίμμια σε κοντινή απόσταση από το Σότσι και προσωπικά αντικείμενα επιβατών ξεβράζονται στην ακτή - Μετέφερε μεταξύ άλλων...

μουσικούς και δημοσιογράφους στην Συρία για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα με τα ρωσικά στρατεύματα

Συντρίμμια του αεροσκάφους της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας τύπου Τουπόλεφ (ΤU-154) που εξαφανίστηκε σήμερα από τα ραντάρ λίγο μετά την απογείωση του από το αεροδρόμιο του Σότσι, εντόπισαν συνεργεία διάσωσης στη Μαύρη Θάλασσα, όπως μεταδίδουν διεθνή πρακτορεία.

Τα συντρίμμια εντοπίστηκαν σε απόσταση ενάμιση χιλιομέτρου από την ακτή και σε βάθος 50-70 μέτρων. Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS μεταδίδει πως προσωπικά αντικείμενα των επιβατών ξεβράζονται στην ακτή.

Στο αεροσκάφος επέβαιναν 91 άτομα, μεταξύ των οποίων μουσικοί και δημοσιογράφοι, που πήγαιναν στην Συρία για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα με τα στρατεύματα που επιχειρούν εκεί, ανακοίνωσε πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο Sputnik.

"Σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτουμε, 91 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων μουσικοί και δημοσιογράφοι, επέβαιναν στο αεροπλάνο", δήλωσε η πηγή αυτή στο πρακτορείο RIA Novosti.
"Το αεροπλάνο κατευθυνόταν στη Λαττάκεια της Συρίας", σύμφωνα με την ίδια πηγή και πηγή του ρωσικού υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων.

"Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία της έρευνας, το TU-154 έφθασε στο Σότσι από το αεροδρόμιο Chkalovsky της Μόσχας για ανεφοδιασμό", δήλωσε η πηγή στο RIA Novosti.

Η συντριβή του μπορεί να οφείλεται σε τεχνική βλάβη ή σε λάθος χειρισμό του πιλότου, σύμφωνα με πηγή του υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων, καθώς το σήμα του χάθηκε λίγα λεπτά μετά την απογείωση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πιλότος δεν πρόλαβε να εκπέμψει σήμα κινδύνου.

Το Γαλλικό Πρακτορείο διευκρίνισε ότι στο αεροπλάνο επέβαιναν 83 επιβάτες και οκτώ μέλη πληρώματος.

Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου