Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Ο ΞΥΔΗΣ ΞΑΝΑΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ!

ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ!
Η μόνη εφημερίδα που από την πρώτη στιγμή επιμένει ότι ο Ξύδης θα ξανακατέβει για Δήμαρχος είναι ο "Ανεξάρτητος Παρατηρητής". Όλα τα μέχρι σήμερα στοιχεία συνηγορούν περισσότερο από κάθε άλλη φορά ότι ο Ξύδης θα ξαναδιεκδικήσει την Δημαρχία και μάλιστα τολμούμε να πούμε ότι αυτή την φορά έχει περισσότερες πιθανότητες να ξαναστεφθεί Δήμαρχος, σε σχέση με την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση!
Σας προκαλεί έκπληξη;  Καλά να πάθετε διότι δεν έχετε τον πολιτικό νου του Ξύδη ούτε βεβαίως τον έχουν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι που μέχρι στιγμής έχουν βγει στο σεργιάνι. 
Ο Ξύδης μπορεί να έβγαλε ανακοίνωση με την οποία δήλωνε ότι αποχωρούσε στο τέλος της θητείας του, όμως αυτό δεν σημαίνει τίποτε. Πόσες παρόμοιες πολιτικές δεσμεύσεις πετιούνται στο καλάθι των αχρήστων λόγω εκτάκτων γεγονότων, λόγω της...σωτηρίας της Πατρίδος κ.λ.π.;
Τα παραδείγματα στην πολιτική ζωή μας είναι πολλά: α) Ο ξεφτίλας ΓΑΠ δεν έλεγε ότι λεφτά υπάρχουν και ότι θα αυξήσει τις συντάξεις; Για να βάλει τελικά την χώρα στα μνημόνια, επικαλούμενος εθνικό-πατριωτικό καθήκον! 
β) Ο Σαμαράς δεν υποσχόταν Ζάππεια και όχι μείωση συντάξεων και απολύσεις για να κάνει ακριβώς τα αντίθετα; Με ένα απλό "ουδείς αναμάρτητος", ο Σαμαράς ξεμπέρδεψε. 

Υπάρχει όμως μια μεγάλη διαφορά: ο Ξύδης δεν έχει διαπράξει την προδοσία ούτε του Παπανδρέου ούτε το Σαμαρά, αντιθέτως είναι αυτός που έβαλε τα οικονομικά του Δήμου Χολαργού σε τάξη! Θεωρείται επιτυχημένος επί 20 χρόνια Δήμαρχος. Οπότε, η αθέτηση της δήλωσής του και μια νέα κάθοδός του μπορεί να γίνει πιστευτή ότι γίνεται για το καλό του Δήμου Παπάγου-Χολαργού. Δεν θα έχει κανένα πολιτικό κόστος για τον ίδιο. 
Αντιθέτως, η ανακοίνωση της υποψηφιότητας Ξύδη θα κάνει άνω-κάτω τις σημερινές υποψηφιότητες. 
Τίγκας, Στάϊκος θα πάθουν πατατράκ μπροστά στην υποψηφιότητα Ξύδη, ενώ στον Χολαργό η κατακερματισμένη δεξιά με τους Κεχρή και Αποστολόπουλο να κονταροχτυπιούνται, θα δώσει στον Ξύδη σαφές προβάδισμα. 
Μήπως λοιπόν, λέμε μήπως, οι τόσες υποψηφιότητες που βγήκαν στο σεργιάνι ήταν μια έξυπνη τακτική του ...γάτου Ξύδη; Έβγαλε την ανακοίνωση αποχώρησής του, κοίμισε τους επίδοξους δημάρχους οι οποίοι εκτέθηκαν όλοι και τώρα θα έρθει ο Ξύδης ως ...πάτερ φαμίλιας και θα πει: "Επειδή οι παρούσες υποψηφιότητες είναι ανεπαρκείς για τον Δήμο κι επειδή σε μία κρίσιμη σαν την σημερινή εποχή χρειάζεται χρηστή διοίκηση και όχι Δήμαρχος που θα θέσει σε κίνδυνο όσα πετύχαμε τα τελευταία χρόνια, ξαναθέτω την υποψηφιότητά μου στην κρίση των δημοτών"
Πάθατε ταράκουλο; Να δείτε τι θα πάθουν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι όταν βρεθούν ενώπιον της νέας υποψηφιότητας Ξύδη! Θα πάθουν το σύνδρομο της πανωλεθρίας Νικολάου το 2010! 
Ο Ξύδης, ως πάτερ-φαμίλιας θα προσκαλέσει να εναταχθούν στον συνδυασμό του οι Τίγκας, Στάϊκος (και ο Κουκής εάν κατέβει), ενώ στον Χολαργό θα περιμένει την...σφαγή Κεχρή-Αποστολόπουλου, ευχόμενος να έχει αντίπαλό του στον δεύτερο γύρο τον Κεχρή, μια και του το φυλάει ...μανιάτικο! Από τις συγκρούσεις που είχαν στα δημοτικά συμβούλια, όταν ο Ξύδης έλεγε στον Κεχρή: "Δεν πρόκειται να σε αφήσω, θα με βρεις απέναντί σου"
Ποιος μπορεί να πει ότι ο Ξύδης δεν θα ενώσει τον Παπάγου (για μια ακόμη φορά) και δεν θα μπουν κάτω από την ομπρέλα του οι Τίγκας, Στάϊκος, Κουκής; 


Σημειώστε επίσης τα εξής: α) το μήνυμα στο facebook που είχε αφήσει ο Ξύδης το οποίο απευθυνόταν στους εσωτερικούς του αντιπάλους (βλέπε Αποστολόπουλο, Τούτουζα). Το μήνυμα εκείνο σήμαινε πολλά και για όσους μπορούν να διαβάσουν πίσω από τις γραμμές του και όσοι γνωρίζουν τον Ξύδη, να περιμένουν...απάντηση. Η οποία θα έρθει με την νέα κάθοδό του. 
β) Όποιος πιστεύει ότι ο Ξύδης δεν...περνάει από τον Χολαργό και ότι ο επόμενος Δήμαρχος θα είναι Χολαργιώτης, καλά θα κάνει να μην....κοιμάται σε αυτό το μαξιλάρι. Ο Ξύδης επί 3 1/2 χρόνια τι έκανε στον Χολαργό; Μπρίκια κόλλαγε; Τον Χολαργό και τους δημότες του τούς ξέρει πλέον καλά. Στου Παπάγου επί 16 χρόνια έβγαινε Δήμαρχος έχοντας μάθει απ'έξω κι ανακατωτά όλους τους δημότες. Θυμόταν πού μένουν και ποια είναι τα τηλέφωνά τους. Στον Χολαργό λέτε ότι δεν έχει κάνει τις γνωριμίες του; Κούνια που σας κούναγε!

Στις 27 Ιουνίου λέγαμε ότι ο "Αντίλογος" δικαιώθηκε που δημοσίεσε την είδηση της αποχώρησης Ξύδη, εμείς όμως διατηρούσαμε τις επιφυλάξεις μας λέγοντας: "πίσω έχει η αχλάδα την ουρά"! Ας περιμένουν λοιπόν οι επίδοξοι δήμαρχοι, οι νέοι υποψήφιοι να δουν όχι μόνο την ουρά του αχλαδιού αλλά και τι εστί βερύκοκο!

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Ο "ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΞΥΔΗ, ΑΛΛΑ....ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ!

2 σχόλια:

  1. "O Ξύδης δεν έχει διαπράξει την προδοσία ούτε του Παπανδρέου ούτε το Σαμαρά, αντιθέτως είναι αυτός που έβαλε τα οικονομικά του Δήμου Χολαργού σε τάξη! Θεωρείται επιτυχημένος επί 20 χρόνια Δήμαρχος".

    Ναυαρχίδας δεν θεωρείται τώρα πια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μόνο ο μάκης έχει πίασεί τι παίζει....

    Για πλάκα θα βγεί αν κατέβει ο κυρ Βασίλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή