Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ!

Ραντεβού έξω από τα γραφεία της υπηρεσίας όπου θα πραγματοποιηθεί η νέα προσπάθεια δημοπράτησης του έργου της κατασκευής μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα, δίνουν για την Τρίτη το πρωί, τα μέλη της «Δράσης ανεξαρτήτων πολιτών, κατά της κατασκευής ή αδειοδότησης μουσουλμανικού τεμένους ή τζαμιού».
 
Ύστερα από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες τον προηγούμενο Ιούλιο, η Κυβέρνηση επιχειρεί για μια ακόμη φορά να αναθέσει το έργο της κατασκευής τεμένους στις παλιές εγκαταστάσεις του πολεμικού ναυτικού στον Βοτανικό.
Τις προηγούμενες φορές παρά το γεγονός πως υπήρχε ενδιαφέρον από αρκετές κατασκευαστικές εταιρείες, καμία δεν κατέθεσε τελικά προσφορά αφού σύμφωνα με πληροφορίες οι κατασκευαστικές θεωρούσαν τον προϋπολογισμό για το έργο χαμηλό και το ρίσκο εξαιτίας των αντιδράσεων υψηλό.

Ο νέος διαγωνισμός γίνεται με τροποποιημένους όρους, ώστε να μπορέσουν να συμμετάσχουν και εταιρείες 7ης τάξης, μεγάλες κατασκευαστικές δηλαδή, οι οποίες σύμφωνα με το σκεπτικό του υπουργείου είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τα όποια προβλήματα γύρω από την κατασκευή.
dogma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου