Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

ΟΙ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ!

ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ Η ΝΔ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ" ΤΩΝ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΩΝ ΤΟΥΣ!  OI ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ! 
Δείτε το βίντεο:

5 σχόλια:

  1. Αλήθεια , πόσο αξιόπιστοι μπορεί να είναι οι 300 εθνοπατέρες που μόνο λόγια λένε για τα θύματα του PSI , δηλαδή τους ιδιώτες ομολογιούχους που καταληστεύθηκαν σε μία νύχτα..
    Σε μία νύχτα χάσαμε ότι με κόπους και στερήσεις καταφέραμε να αποταμιεύσουμε για να μπορέσουμε να στηρ'ιξουμε τα παιδιά μας αλλά και να αντιμετωπ'ισουμε τα προβλήματα υγείας που έχουμε.
    Και δεν φτάνει αυτό αλλά έρχεται και ο Γιακουμάτος και μασ κοροιδεύει λέγοντας σε δημόσια σε τηλεοπτική εκπομπή '' αν μέχρι το Πάσχα δεν λυθεί το θέμα των ιδιωτών μικροομοόγιο'υχων , θα ανεξαρτητοποιηθώ...'''
    ΑΙΣΧΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. META THN EGLIMATIKI SIMPERIFORA TON ETHNOPATERON KE ISTERA APO TIN KATALISI TIS ENIAS "ASFALIA DIKEU" STIN ELINIKI POLITIA APO TO SIMVULIO TIS EPIKRATIAS, DEN MENI PARA I AFTODIKIA TON ADIKUMENON POLITON KATA TU SKARTU KRATUS SAN TO ISTATO KATAFIGIO TU DIKEU. DEN PREPI NA EKTONOTHI I DIKEA ORGI TON KATAFORA ADIKITHENTON SIMPOLITON MAS -OMOLOGIUXON SE MAKROXRONIES KE AGONES DIADIKASIES...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστα τα λετε, αλλα να περιμενουμε λιγο ακομη, μεχρι τη δημοσιευση της αποφασης του συμβουλιου της επικρατειας. Μετα, αν επιμεινουν στη σημερινη σταση τους, θα καταλαβουν οτι "το μπαστουνι εχει δυο ακρες..."

      Διαγραφή
  3. ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΝΤΟΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΗΝΗ ΜΑΣ.ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΥΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΧΥΣΟΥΝ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ.ΝΤΡΟΠΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή