Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΚΙΝΔΥΝΕΨΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ 0,03 (ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ) ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ!!!

ΔΕΝ ΤΗΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣΑΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΙ!!!


Αυτά μόνο στο Ελλαδιστάν γίνονται! Η απίστευτη περιπέτεια μιας συμπολίτισσάς μας η οποία αντιμετώπισε τον κίνδυνο να την προσαγάγουν στο αυτόφωρο για χρέος 0,03 (λεπτά) στην εφορία! 


Βλέπετε καλά τη διπλανή φωτό; Κοιτάξτε την καλά γιατί κι εμείς που είδαμε το σημείωμα της εφορίας, δεν το πιστεύαμε και τρίβαμε τα μάτια μας!
Η κυρία Ευανθία Πήτερσον πήγε στην ΔΟΥ Χολαργού για να πάρει φορολογική ενημερότητα! Οι αρμόδιοι όμως υπάλληλοι της εφορίας δεν της χορηγούσαν φορολογική ενημερότητα διότι είχε χρέος 0,03 λεπτά του ευρώ!
"Αν δεν πληρώσετε το ποσόν, δεν πρόκειται να λάβετε φορολογική ενημερότητα", της είπαν. 

--Ωραία, να σας πληρώσω τα 0,03 λεπτά του ευρώ, απάντησε η κα Πήτερσον, νομίζοντας ότι η περιπέτεια της ήταν απλή. 
"Δεν γίνεται να πληρώσετε σε μας, πρέπει να πάτε στην Τράπεζα", συνέχισαν με το ίδιο σοβαρό ύφος από την ΔΟΥ Χολαργού. 
Τι να κάνει η γυναίκα, πήρε τα ποδαράκια της και πήγε στην πλησιέστερη τράπεζα. Έλα όμως που εκεί δεν δέχτηκαν το ποσό αυτό γιατί ήταν πολύ χαμηλό, κάτω από 0,10 λεπτά του ευρώ;
Η γυναίκα ξαναγύρισε στην ΔΟΥ Χολαργού, διαμαρτυρόμενη: "Δεν δέχεστε ούτε εσείς ούτε η Τράπεζα να εισπράξετε τα 0,03 λεπτά του ευρώ. Τι πρέπει να κάνω, μου λέτε; Πόσο θα με ταλαιπωρήσετε; Θέλω να πάρω φορολογική ενημερότητα και δεν μου την δίνετε για 0,03 λεπτά του ευρώ;". 
Οι υπάλληλοι τελικά της είπαν ότι πρέπει να ξαναεπιστρέψει στην Τράπεζα γιατί από λάθος δεν την ενημέρωσαν ότι το σύστημα δεν δέχεται λιγότερο από 0,10 λεπτά του ευρώ!!! 
Η ταλαίπωρη κα Πήτερσον μετέβει εκ νέου στην Τράπεζα όπου και κατέθεσε το ποσό των 0,10 λεπτών προκειμένου να μπορέσει να πάρει την φορολογική ενημερότητα!!! 
Προσέξτε: Την έβαλαν και πλήρωσε 300% περίπου μεγαλύτερο πρόστιμο από το χρέος της ώστε να μκπορέσει να πάρει την φορολογική ενημερότητα! Κανείς τοκογλύφος, ούτε η Μέρκελ δεν θα μπορούσε να σκεφτεί κάτι τέτοιο. Μόνον ο Θεοχάρης!!!
Η κα Πήτερσον παραλαμβάνοντας την φορολογική ενημερότητα, ρώτησε τους υπαλλήλους της ΔΟΥ: Αν δεν πλήρωνα το χρέος μου στην εφορία, θα είχα καμιά συνέπεια;    
--Βεβαίως. Θα μπορούσαν να σας συλλάβουν και να σας οδηγήσουν στο αυτόφωρο σε ένα τυχαίο έλεγχο τροχονόμου. Ο νέος νόμος δεν κοιτάζει το ποσό. Βλέπει ότι οφείλετε. 

Ελλαδιστάν-Μπανανανία! Για χρέος 0,03 λεπτά του ευρώ, η γυναίκα αυτή δεν έπαιρνε ούτε φορολογική ενημερότητα και θα μπορούσαν να την οδηγήσουν με χειροπέδες στο αυτόφωρο! Την έβαλαν μάλιστα να πληρώσει προσαξημένο κατά 300% το χρέος της ώστε να την αφήσουν...ελεύθερη! 
Και να σκεφτεί κανείς ότι το σημείωμα της εφορίας (φωτό) στοιχίζει περισσότερο από 0,10 λεπτά!!!  

3 σχόλια:

  1. Δεν μας χέζετε με την κα Πήτερσον. Ας πλήρωνε εξαρχής τα 10 λεπτά στην τράπεζα, να τελειώνει. Τι φοβήθηκε; Μη ζημιωθεί 7 λεπτά;

    Άντε πια, πιάνεστε από την κάθε μαλακία και προσπαθείτε να δημιουργήσετε είδηση!!
    Δημοσιογραφία σου λέει ύστερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είσαι και πολύ ούφο ρε ανώνυμε! Δεν βλέπεις το κράτος-μπάχαλο που υπάρχει; Δεν βλέπεις την ταλαιπωρία που υπέστη αυτή γυναίκα που δεν της έδιναν φορολογική ενημερότητα για 0,03 λεπτά του ευρώ και την έστελναν από τον Άν στον Καίάφα; Δεν βλέπεις ότι το κράτος μπορεί να συλάβει οποιονήποτε ανυποψίαστο και να τον σύρει με χειροπέδες για 0,03 λεπτά του ευρώ; Όλα τα θεωρείς φυσιολογικά και δεν βρίσκεις πουθενά το αξιππερίεργο ώστε το μόνο αφύσικο που βλέπεις είναι η...δημοσιογραφία;
    Είσαι τόσο γκα-γκα; Σου ευχόμαστε να πάθεις τα ίδια και χειρότερα από αυτά που έπαθε η κυρία και μετά εάν έρθεις να ζητήσεις από 'δω συμπαράσταση θα σου πούμε: Πού είναι το παράξενο ρε φίλε; Εμείς κάνουμε δημοσιογραφία επιπέδου, με το πρόβλημά σου θ' ασχολούμαστε τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε είσαι τσιράκι του Θεοχάρη ; Αυτά που έχουν ψηφίσει στα τελευταία
    φορολογικά νομοσχέδια είναι ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΛΟΓΑ που δεν υπάρχουν ΠΟΥΘΕΝΑ στον
    κόσμο .Με το ιντερνέτ μπορεί κανείς να διαπιστώσει τι γίνεται σε όλο τον κόσμο
    όσον αφορά τη φορολογία ,και βέβαια και με τα ταξείδια βλέπει τι γίνεται .
    Όπως είπε και ο Εμίρης του Κατάρ ,που ΔΕΝ επένδυσε τελικά στην Ελλάδα
    " Εσείς ψάχνετε γι μαζοχιστές ,όχι για επενδυτές ".
    Ανώνυμο τσιράκι του Θεοχάρη ,το σύστημα φορολογίας στην Ελλάδα όπως
    το έφτιαξε η τωρινή Κυβέρνηση ,είναι το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ,που αποτρέπει
    όλους να επενδύσουν και είναι παράλογο και φυσικά αντισυνταγματικό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή