Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ! ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΒΡΟΥΤΣΗΣ κ.α. ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΟΣΟΥΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΜΚΑ!

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΣΕΝΚΕΝ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!!
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΓΕΡΤΗΡΙΟ ΣΑΛΠΙΣΜΑ
Αδέλφια Χριστιανοί αγρότες, γιατροί, στρατιώτες, καθηγητές και υπόλοιποι εργαζόμενοι του Δημόσιου και ιδιωτικού τομέα,
ήρθε η ώρα να εγερθούμε και να ξυπνήσουμε από το λήθαργο στον οποίο έχουμε περιπέσει, διότι δυστυχώς, με τη σύμφωνη γνώμη του Αντώνη Σαμαρά, ο υπουργός εργασίας Γ. Βρούτσης και οι συνεργοί του, διά των εκτελεστικών τους οργάνων:
Σπύρου Ντάνου (Γεν. εκτελεστή Λογιστ. Κράτους), Α. Παπαστάμου (Ειδικού Συμβούλου στην Γεν. Γραμματεία Πρωθυπουργού), Α. Μπούρα (Γεν. Γραμματέα στη Βουλή), Γ. Παναγιωτόπουλου (Γεν. Γραμματέα Μέσων Ενημέρωσης), Χ. Ντούσκα  (Γεν. Δ/ντή συντάξεων ΙΚΑ), Χ. Γδοντάκη (Γεν. Δ/ντριας Ασφαλιστικών Υπηρεσιών ΙΚΑ), Αρβανίτη (πλωτάρχη ΜΤΠΝ), Λαμπράκη (Υπαξιωμ. ΛΣΜΤΝ), Μαντούδη (υποναύαρχου και Δ/ντή Υγειονομ. ΓΕΝ), Γ. Λεχουρίτη (Ο Προϊστ/νος Δ/νσης Παροχών & Κατ/σης Συμβάσεων του ΕΟΠΥΥ), Ν. Γιαννακοπούλου (Γεν. Δ/ντριας Δ.Υ Υπουργείου Εργασίας)
αρνούνται να καταβάλουν μισθούς και συντάξεις καθώς και να παράσχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε όσους δεν έχουν Α.Μ.Κ.Α. για λόγους θρησκευτικής και συνταγματικής συνείδησης. Επιβάλλουν δηλ. τον ολοκληρωτισμό με τον τρομονόμο 3655/03-04-08 (άρθρο 153, εδάφ. 2) που μεθόδευσε η πρώην υπουργός εργασίας Φάνη Πάλλη-Πετραλιά την αποφράδα εκείνη μέρα.
Ο νόμος αυτός έγινε κατόπιν εντολών των σκοτεινών δυνάμεων. Σας αναφέρουμε ακριβώς τι λέει:
«Ουδείς δύναται να απασχοληθεί ως μισθωτός ή ως αυτοαπασχολούμενος, να ασφαλιστεί ή να καταβάλει ασφαλιστικές εισφορές, να εκδώσει ή να ανανεώσει βιβλιάριο ασθενείας, να δικαιωθεί και να εισπράττει συντάξεις και γενικότερα πάσης φύσεως παροχές, επιδόματα και βοηθήματα, εάν δεν διαθέτει ΑΜΚΑ…».
Αυτό το κατάπτυστο κείμενο είναι ένα εργαλείο θανάτου που οδηγεί μόνο τους Ορθοδόξους Χριστιανούς στο βιολογικό θάνατο και δεν τους δίνει περιθώρια δικαίωσης. Ρωτήθηκαν ειδικοί συνταγματολόγοι, οι οποίοι έφριξαν και επιβεβαίωσαν κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει περίπτωση να το έγραψε Έλληνας νομικός που ορκίστηκε να υπηρετεί την Δικαιοσύνη. Ακόμα έγινε έρευνα και στη διεθνή νομοθεσία και δεν βρέθηκε παρόμοιο έκτρωμα. Αυτό το αποτρόπαιο τερατούργημα αποτελεί το μελανότερο σημείο της ελληνικής νομοθεσίας, που θα το διαβάζουν οι φοιτητές της Νομικής αλλά και κάθε Έλληνας πολίτης και θα ντρέπονται γι’ αυτούς που το έγραψαν.
Γιατί το χρησιμοποίησε το κείμενο αυτό η Φ. Πετραλιά; Διότι μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στο Κεφ. 13, στ. 17 της Ι. Αποκάλυψης: «… ίνα μη τις δύνηται αγοράσαι η πωλήσαι ει μη ο έχων το χάραγμα, το όνομα του θηρίου η τον αριθμόν του ονόματος αυτού».
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Με αυτό λοιπόν το τερατούργημα αλλά και με ένα άλλο ακόμα τρομονόμο του Γ. Βρούτση (άρ. 1, παρ.8, του Ν.4093/12-11-12, ΦΕΚ 222 τ.α΄) από 1-7-2013 και εφεξής διακόπτεται η καταβολή μισθών, συντάξεων αν δεν είναι καταχωρημένος ο ΑΜΚΑ στον ΗΔΙΚΑ Α.Ε. Δηλ. κόβονται πάσης φύσεως οικονομικές απολαβές, περίθαλψη και κατά συνέπεια η επιβίωσή μας. Αγαθά τα οποία είναι συνταγματικώς κατοχυρωμένα.


Επίσης διατάσσει όλους τους ασφαλιστικούς φορείς Δημοσίου, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, ΟΓΑ, ΕΔ. κλπ να συμμορφωθούν και να καταχωρίσουν και για τους υπόλοιπους που δεν έχουν ενταχθεί όλα τα
απαραίτητα στοιχεία ΑΦΜ και κυρίως τον ΑΜΚΑ στην ΗΔΙΚΑ ΑΕ. Και το χειρότερο για να υποκύψουν και να είναι πειθήνια όργανά τους, τρομοκρατεί με την απάνθρωπη απειλή ότι: «σε περίπτωση μη συμμόρφωσης των ασφαλιστικών οργανισμών κηρύσσονται αυτοδικαίως έκπτωτοι μετά παρέλευση ενός διμήνου»!!
Με αυτούς τους τρομονόμους λοιπόν επιβάλλουν βάναυσα και απάνθρωπα σε όλους εμάς τα αντισυνταγματικά σχέδιά τους:
1.   Στέρηση οριστικά μισθών, συντάξεων, επιδομάτων, μερισμάτων καθώς και περίθαλψης,   
     δικαιώματα που όλοι εμείς έχουμε θεμελιώσει εργαζόμενοι ευσυνείδητα στα όρια που
     προβλέπει για τον καθένα μας η σύμβαση εργασίας.
2.   Επιβολή φόρου διαβίωσης (δηλ. το να αναπνέουμε) ακόμα και σε άνεργους.
3.   Επιβολή ειδικού φόρου για κάθε Ελληνίδα που θα γεννήσει ένα παιδί
4.   Στέρηση δικαιώματος άσκησης εργασίας
5.   Απόδοση ΑΜΚΑ όσοι έρχονται εις γάμον κοινωνία
6.   Απόδοση ΑΜΚΑ σε κάθε νεογέννητο παιδί
7.   Απόδοση ΑΜΚΑ σε όσους κατατάσσονται στο στρατό και δεν έχουν
8.   Απόδοση ΑΜΚΑ σε όσους εκδημούν. Εδώ δεν έχει όριο η απανθρωπιά τους, διότι δεν
  σέβονται τους κεκοιμημένους.

Αδέλφια Χριστιανοί,
Ας ξεσηκωθούμε να αποτινάξουμε αυτό τα επάρατο σύστημα.
Ας σηκώσουμε το ανάστημά μας.
Ας το καταγγείλουμε γραπτώς και προφορικώς και με οποιοδήποτε άλλο τρόπο ώστε να λυτρωθεί η Ελλάδα μας από αυτή την μέγγενη.

                                                                                                  Η Επιτροπή αγώνος
            Στυλιανός Δανδουλάκης (τηλ.6974323975)
            Ιωάννης Λαζάκης (τηλ.210-5731851)
                                                                             Αναστάσιος Τσιμπούρης (τηλ.210-9413263)
                         Μαρία Παστρουμά (τηλ.6989412366)    
                         Καλλιόπη Νικολαΐδου (τηλ.6972592305)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου