Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Ο ...ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΥΔΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ ΟΠΕΡΕΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Ο Δήμαρχος Ξύδης είναι και...ρεπόρτερ. Τον ευχαριστούμε για την ανάρτηση με το ρεπορτάζ που έχει κάνει στο προφίλ του στο facebook για την χθεσινή βραδιά οπερέτας στο δημοτικό μέγαρο Χολαργού. 
Ο ...συνάδελφος λοιπόν Βασίλης Ξύδης, μεταδίδει:


ΒΡΑΔΙΑ ΟΠΕΡΕΤΑΣ χθές το βράδυ, στο Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού. Μία ανεπανάληπτη μουσική βραδιά και μία καταπληκτική εκδήλωση που οργάνωσε η Δημοτική Αρχή, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Αποφοίτων της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων. 

Την εκδήλωςη απήλαυσαν εκατοντάδες φίλοι και συμπολίτες καθώς και πολλοί επίσημοι, μεταξύ των οποίων ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευ. Αποστολάκης. Στην εκδήλωση συμμετείχαν η χορωδία "Μουσικά Ηχοχρώματα", υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Δημήτρη Μουζάκη και οκτώ λυριλοί καλλιτέχνες, οι οποίοι τραγούδησαν αποσπάσματα από ελληνικές οπερέτες. 

´Ολοι οι καλλιτέχνες καταχειροκροτήθηκαν από τους θεατές που κατέκλυσαν το αμφιθέατρο και την παρακείμενη αίθουσα εκδηλώσεων στην οποία, η Δημοτική Αρχή, είχε την πρόβλεψη να τοποθετήσει 
Video-wall.


1 σχόλιο:

  1. ΑΡΤΟΝ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ Κ. ΞΥΔΗ ! ΗΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΙΔΙΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ! ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΝΑ ΠΕΙΘΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΣΕ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή