Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ! ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ Ο ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ!

ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΔΙΠΛΗ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΘΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ -ΜΑΛΛΟΝ- ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ! 
Παράνομες ήταν οι κλήσεις που μοίρασε η τροχαία προ ημερών στα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα επί της οδού Ναυαρίνου! Δεν υπάρχει σε κανένα σημείο του δρόμου απαγορευτικό στάθμευσης! Οπότε, το όργανο της τροχαίας, θα πρέπει να παραπεμφθεί στο πειθαρχικό διότι χρέωσε κλήσεις οι οποίες είναι παράνομες. Επίσης, η διαγράμμιση είναι λάθος από την πλευρά του δήμου. 
Οι πολίτες λοιπόν που δέχτηκαν τις κλήσεις υπέστησαν ταλαιπωρία από λάθη άλλων. Και προφανώς κάποιοι από αυτούς έχουν πληρώσει το πρόστιμο της κλήσης. Το λέμε αυτό διότι ο Βραχιολίδης είδε σήμερα έναν παθόντα ο οποίος του είπε ότι δέχτηκε δύο κλήσεις μέσα σε 20 λεπτά και ότι "θα πάω αύριο να τις πληρώσω"!!!

-- Δεν έχεις ενημερωθεί ότι οι κλήσεις δεν ισχύουν και θα σβηστούν;
Παθών: Όχι, από πού να ενημερωθώ;
--Μην πληρώσεις την κλήση. Ο Δήμος είπε ότι μερίμνησε γι' αυτό!!!

Το παρακάτω σχόλιο το οποίο αφορά στις κλήσεις που έβαλε η τροχαία στα αυτοκίνητα της οδού Ναυαρίνου, μας το έστειλε αναγνώστης:
"Αυτός που έδωσε την εντολή για διαγράμμιση εκείνη την ημέρα πλερώθηκε το μεροκάματο ; Αυτός που έβαλε τις κλήσεις εκείνη την ημέρα, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ και χωρίς να ξέρει πότε στάθμευσαν τα αυτοκίνητα πλερώθηκε το μεροκάματο ; Αυτός, ιδίως, που ύστερα από όλα αυτά ενήργησε για να σβηστούν οι κλήσεις δεν πρέπει να πλερωθεί αναλόγως ;
Για βόδια εξακολουθούν ακόμα να μας περνάνε;"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου