Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΙΔΟΥ Ο ΑΣΤΕΓΟΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ 2 ΕΚΑΤΟΜ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΛΟΤΟ: "ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΟΧΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ"

Πώς άλλαξε η ζωή του όταν του χαμογέλασε η τύχη - Βοήθησε τους αδερφούς του και θέλει να φτιάξει ίδρυμα για αλκοολικούς

«Είχα προσευχηθεί στον Θεό να μου στείλει λίγα χρήματα, όχι τόσα πολλά!» αστειεύτηκε ο Λάσλο Άντρασεκ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι RTL Klub.

«Το μόνο που ήθελα ήταν να αποκτήσω μια φυσιολογική ζωή, τίποτα παραπάνω» είπε ο 55χρονος άνδρας, αφηγούμενος ότι με τα ελάχιστα κέρματα που είχε, αποφάσισε να παίξει λότο την παραμονή της κλήρωσης, τον Σεπτέμβριο του 2013.

Όταν την επομένη είδε ότι είχε κερδίσει, σωριάστηκε κάτω από την κατάπληξη και τη χαρά του.

Η ζωή του Άντρασεκ άλλαξε εντυπωσιακά αφού με τα κέρδη του αγόρασε ένα σπίτι για τον ίδιο και τη γυναίκα του καθώς και άλλο ένα διαμέρισμα για τα τρία τους παιδιά.

Βοήθησε οικονομικά τους αδελφούς του και έκανε δώρο στον εαυτό του ένα μεσαίου μεγέθους αυτοκίνητο. Η μοναδική «πολυτέλεια» που επέτρεψε στον εαυτό του ήταν μια μεγάλη τηλεόραση με επίπεδη οθόνη για να απολαμβάνει το αγαπημένο του άθλημα, το ποδόσφαιρο.

«Έχω ακόμη δύο σχέδια: να επισκεφθώ τον αδελφό μου που ζει στον Καναδά και να βάλω τα θεμέλια ενός ιδρύματος που θα βοηθάει τους αλκοολικούς» πρόσθεσε, τονίζοντας ότι ο ίδιος δεν έχει πιει ούτε γουλιά εδώ και πέντε χρόνια.

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΓΑΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου