Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ Η ΑΘΗΝΑ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΜΙΝΗ-ΜΠΟΥΤΑΡΗ! ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ!

Του Μάκη Βραχιολίδη
Τι κέρδισαν η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη από τους δημάρχους τους Καμίνη και Μπουτάρη αντίστοιχα; Επιστρέφουν 200 χρόνια στο παρελθόν! Και όπως φαίνεται αυτό αρέσει στους ψηφοφόρους, αν κρίνουμε από το τελευταίο γκάλοπ που είδε το φως της δημοσιότητας και που φέρει στον δήμο της Αθήνας τον κ. Καμίνη να προηγείται άνετα των αντιπάλων του με ποσοστό 20%!  Ο δε κ. Μπουτάρης έχει δηλώσει ότι θα ξανακατέβει για δήμαρχος, τονίζοντας μετά στόμφουότι θα ξανακερδίσει τις εκλογές!
Τι έχει επιτευχθεί λοιπόν στην πρωτεύουσα της χώρας έτσι που ο λαός να θέλει τον κ. Καμίνη να παραμείνει στη δημαρχία για τα επόμενα 5 χρόνια; «Το  25% του πληθυσμού των Αθηνών αποτελείται πλέον από ισλαμιστές μουσουλμάνους, και η πόλη επιστρέφει στην προ 190 χρόνων εποχή»! Αυτό επισημαίνει μεταξύ άλλων η διαδικτυακή πύλη defencenet.gr υπογραμμίζοντας ότι η ασυγκράτητη ροή λαθρομεταναστών στο κέντρο της πρωτεύουσας τα τελευταία 20 χρόνια έχει αλλάξει δραστικά την πληθυσμιακή ισορροπία με αποτέλεσμα να βρίθουν οι δρόμοι και τα σχολεία της Αθήνας με μαντήλες!
 Η Αθήνα έχει μεταβληθεί σε μια πόλη όπου το 25% του πληθυσμού είναι μουσουλμάνοι! Πρόκειται για μια περιοχή που καλύπτει τις εκλογικές περιφέρειες της Α' και Β' Αθηνών, λαμβάνοντας δε υπόψη ότι η μουσουλμανική κοινότητα γεννάει με τετραπλάσιο ρυθμό από τους γηγενείς, μπορεί κανείς να αντιληφθεί πώς θα είναι η Αθήνα μετά από 5 χρόνια όταν θα ολοκληρώνεται η νέα θητεία Καμίνη στον Δήμο της πρωτεύουσας.

Για να προστατευθεί λοιπόν αυτό το "επίτευγμα" χρειάζονται άνθρωποι σαν τον κ. Καμίνη. Ο Δήμαρχος Αθηναίων είναι αυτός που έχει σταθεί από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των λαθρομεταναστών, ενώ υπερθεματίζει και του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου και της δημιουργίας μουσουλμανικού τεμένους!  
Προφανώς λοιπόν οι πολίτες επικροτούν τις θέσεις και την πολιτική του κ. Καμίνη και από την πρώτη δημοσκόπηση τον εκλέγουν άνετα δήμαρχο της Αθήνας!
Μπράβο στους πολίτες της Αθήνας, τους αξίζει ό,τι ψηφίζουν!

Από την άλλη, η Θεσσαλονίκη στα χέρια του Μπουτάρη αποτελεί ένα πολιτιστικό αχταρμά, με τον δήμαρχο να αλλάζει δρόμους Ελλήνων αγωνιστών με αλβανικά ονόματα, να προτείνει το στρατόπεδο Παύλου Μελά για τη λειτουργία του μουσουλμανικού τεμένους στη συμπρωτεύουσα, να τοποθετεί αγάλματα μέχρι και για Εσκιμώους ή για καρχηδονιακή θεότητα, να ανέχεται ακόμη να ονομάζουν την Θεσσαλονίκη «Σελανίκ», όνομα από τα χρόνια της οθωμανικής κατοχής!

Δείτε λοιπόν τις …μεγάλες επιτυχίες του Μπουτάρη, τέτοιες που θα ωθήσουν τους ψηφοφόρους να τον ξαναεκλέξουν Δήμαρχο.

ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΣΕ ΔΥΡΡΑΧΙΟΥ!
Τον περασμένο Οκτώβριο, ο κ. Μπουτάρης, σε επίσημη τελετή μετονόμασε το πάρκο στη συμβολή των οδών Αναγεννήσεως και Μοναστηρίου, απέναντι από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό, από πλατεία Καραϊσκάκη σε πλατεία Δυρραχίου! Παρών στην τελετή ήταν και ο Αλβανός δήμαρχος Δυρραχίου Βανγκιούζ Ντάκο! Αντιδράσεις έντονες μπορεί να υπήρξαν αλλά φαίνεται πως ο Θεσσαλονικείς  λησμονούν γρήγορα και προτιμούν να ψηφίσουν και πάλι για πρώτο πολίτη της συμπρωτεύουσας τον κ. Μπουτάρη!
ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ «ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ»

Όπως έχει δημοσιεύσει η «Ελεύθερη Ώρα», ο κ. Μπουτάρης έχει υπερθεματίσει υπέρ της λειτουργίας μουσουλμανικού τεμένους στην Θεσσαλονίκη, δηλώνοντας: «Κατά τη γνώμη μου η καταλληλότερη λύση θα ήταν να δοθεί το τέμενος που υπάρχει στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά, το οποίο λειτουργούσε μέχρι και την απελευθέρωση ως λατρευτικός χώρος, δεν έχει άλλες λειτουργίες και βρίσκεται και σε καλή κατάσταση»!!!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Ή «ΣΕΛΑΝΙΚ»! ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΜΠΟΥΤΑΡΗ


Η συγκεκριμένη αφίσα που γέμισε τους δρόμους της συμπρωτεύουσας μπορεί να είναι από τον «Αυτόνομο Εργατικό Αντιφασισμό» ο οποίος ονομάζει την Θεσσαλονίκη «Σελανίκ», όπως αποκαλείτο δηλαδή στα χρόνια της Οθωμανικής κυριαρχίας, ωστόσο ο κ. Μπουτάρης έχει δείξει την ευαισθησία
στους Τούρκους! 
Να θυμίσουμε ότι πριν από μερικούς μήνες ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης ...τίμησε τον σφαγέα του ποντιακού ελληνισμού Κεμάλ Ατατούρκ με τα  εγκαίνια του μνημείου- σπιτιού όπου έζησε ο …πατέρας της Μικρασιατικής καταστροφής και ο καθοδηγητής του σφαγιασμού των Ελλήνων Ποντίων!  Ο δε κ. Μπουτάρης έχει δηλώσει ότι η Θεσσαλονίκη έχει ένα μεγάλο πρόγραμμα αναδόμησης της πλατείας Ελευθερίας, απ' όπου ξεκίνησε το κίνημα των Νεοτούρκων, του Μεγάρου όπου έμεινε εξόριστος ο Σουλτάνος Αμπντουλχαμίτ ο Β΄, καθώς και άλλων οθωμανικών μνημείων!!!  

ΕΣΚΙΜΩΟΙ ΚΑΙ ΚΑΡΧΗΔΟΝΙΟΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ! ΙΝΟΥΙΤ  Ή ΤΑΝΙΤ= ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΧΤΑΡΜΑΣ!  



Στη διασταύρωση των οδών Μακένζυ Κινγκ και Αγ. Σοφίας, ο γλύπτης και αρχιτέκτονας Γιώργος Παυλίδης έχει στήσει το έργο του. Λαξευμένες πέτρες, η μία πάνω στην άλλη σχηματίζουν μια περίεργη και δυσερμήνευτη κατασκευή. Όπως πληροφορούμαστε πρόκειται για το Inukshuk που στη γλώσσα των ιθαγενών της φυλής Εσκιμώων Ιnuit σημαίνει «με τη μορφή ανθρώπου». Οι Ινουίτ ζουν στην Αλάσκα, Βόρειο Καναδά και Γροιλανδία κοντά και γύρω από τον Αρκτικό κύκλο.

Η ιδέα για το περίεργο αυτό κατασκεύασμα ανήκει στον πρέσβη του Καναδά Robert W. Peck. Πριν από ένα χρόνο πρότεινε στον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη να αναδείξουν την ιστορική διάσταση της διαχρονικής φιλίας. Η πρεσβεία του Καναδά μάλιστα μαζί με την καναδική εταιρεία McCain Foods ανέλαβαν εξ ολοκλήρου τη δαπάνη του γλυπτού και του δείκτη μνήμης. Για τους αυτόχθονες Inuit, τα ανθρωπόμορφα πέτρινα ορόσημα είχαν λειτουργική σημασία. Η ασύμμετρη προεκβολή του ενός «μπράτσου» καθοδηγούσε τους ταξιδιώτες σε καταλύματα, βοσκοτόπια, σε περιοχές κυνηγιού και τόπους λατρείας.
Το συγκεκριμένο γλυπτό έχει προκαλέσει αντίλογο ως προς το τι ακριβώς απεικονίζει. Αναγνώστης της «Ε.Ω.» επιμένει ότι δεν πρόκειται για Ινουίτ αλλά για Τανίτ! Ιδού τι ακριβώς μας αναφέρει: «Τα περί "Ινουίτ" που γράφουν στην πινακίδα μπροστά στο Καρχηδονιακό μνημείο μπροστά στη εκκλησία της Αγίας Σοφίας, είναι μόνο για παραπλάνηση.
Η Tanit ήταν μια θεά Καρχηδονιακή, η επικεφαλής θεότητα της Καρχηδόνας και παράλληλα σύζυγος του Baal Hammon. Την Τανίτ την βλέπουμε και στο νόμισμα του Ευρώ.
Αν στα παραπάνω προσθέσουμε ότι ο κ. Μπουτάρης είναι και υπέρμαχος των gay party, τότε αν οι Θεσσαλονικείς τον εκλέξουν ξανα θα είναι άξιοι της τύχης τους! 


 "Ελεύθερη Ώρα"

1 σχόλιο:

  1. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ.
    ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΗ "ΦΟΛΑ" ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΡΙΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.

    ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή