Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΟΥ! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ...

Ο ανώνυμος αλλά απολύτως ορθός στις παρεμβάσεις του αναγνώστης μας, στέλνει νέο φωτογραφικό υλικό με εικόνες ντροπής από τον Χολαργό-Παπάγου. Τα σχόλια είναι δικά του και τον ευχαριστούμε. 
1) Κολώνα "STOP"  με απαγορευτικό σήμα αριστερά , βρίσκεται στην οδό Ευτέρπης και Ιωάννου Θεολόγου.Το τσιμέντο έχει φύγει όλο από το κάτω μέρος και η κολώνα στηρίζεται στον οπλισμό της ,στα σίδερα στήριξης τα οποία είναι σκουριασμένα και σε τρισάθλια κατάσταση, έτοιμη να πέσει σε οποιοδήποτε κεφάλι.Ελπίζω να πέσει και το εύχομαι ολόψυχα στο κεφάλι κάποιου... Δημάρχου ή δημοτικού συμβούλου όσο απαξιώνουν να περάσουν έστω να τη δουν και να την αλλάξουν. Στη χειρότερη περίπτωση, ένα καλούπι στο κάτω μέρος για να τσιμεντωθεί είναι μια πρόχειρη και φθηνή λύση . 


2) Αυτοκίνητο εγκαταλελειμμένο λευκού χρώματος με ανοιχτές τις πόρτες που το βράδυ μπαινοβγαίνουν ναρκομανείς (τους έχω δει με τα μάτια μου) γιατί βγάζω βόλτα τα σκυλάκια μου, παραμένει για δύο χρόνια στο ίδιο σημείο,τώρα και καμένο μετά τη φωτιά προ μηνών που πήρε και είχε έρθει και η πυροσβεστική. Εστία μολύνσεως και οφθαλμική κατάντια για την περιοχή. 

3) Αυτοκίνητο που ήταν χρόνια εγκαταλελειμμένο χρώματος μπορντώ στην οδό Κλειούς, έξω απο το επίσης "ΣΧΟΛΕΙΟ - ΦΑΝΤΑΣΜΑ" και ενώ θα το έπαιρνε γερανός τον περασμένο Αύγουστο, ξαφνικά ...έφυγε και πήγε μόνο του απέναντι και διαγώνια στο προηγούμενο βανάκι - αυτοκίνητο που περιέγραψα πριν, και τα δύο στο δρόμο του VERDE στη συμβολή με την οδό Αναστάσεως. Όλως αιφνιδίως απέκτησε και πωλητήριο με το τηλέφωνο για τον κάθε ενδιαφερόμενο, που σημαίνει να μην το πάρει γερανός ενώ η αλλαγή σημείου στάθμευσης έγινε για να καθυστερήσουν οι διαδικασίες απόσυρσης από τον Δήμο και τον γερανό. Το πωλητήριο μπήκε πρόσφατα  για να μην το σημειώσουν ως εγκαταλελειμμένο ενώ δύο προηγούμενες φορές τουλάχιστον είχε χαρακτηριστεί ως εγκαταλελειμμένο.
Να ξέρουν αυτοί που το έβαλαν, ότι γνωρίζουμε ποιοι είναι, τι δουλειά κάνουν και βέβαια υπεύθυνος είναι και ο Δήμος . 
Το αυτοκίνητο αυτό "βολοδέρνει στη συγκεκριμένη γειτονιά επί 6 και πλέον χρόνια, πότε με πινακίδες αντίκας, πότε χωρίς πινακίδες και πότε ως απλά εγκαταλελειμμένο. 
Θαυμάστε το και αυτό ....

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου