Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΟΥ Α.Τ.ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΓΙΑ ΜΗ ΑΡΜΟΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ!!!


Προς τον
Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ
κ. Ν. Παπαγιαννόπουλο
Προς τονΕπιτελάρχη
κ. Σ. Παπασπύρου
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθήνας
Αρμόδια για θέματα Προστασίας Ζώων
Κα Α.Θεοδωροπούλου

Α.Τ. Χολαργού
Αθήνα 12.02.2014
Κύριοι,
Αναγκαζόμαστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να ζητήσουμε  την παρέμβασή σας στην προσπάθειά μας να μιλήσουμε με την Διοικητή του Α.Τ. Χολαργού, με  την οποία είναι αδύνατον εδώ και ημέρες να έλθουμε σε τηλεφωνική επαφή.
Παρά τα συνεχή   τηλεφωνήματα  της Νομικού   και Προέδρου της Ομοσπονδίας μας προς το Α.Τ. Χολαργού δεν είναι δυνατή η   επικοινωνία μαζί της εάν  πρωτίστως, όπως μας ενημερώνουν κοφτά και με ύφος που δεν αρμόζει σε όργανα Προστασίας του Πολίτη, δεν αναφέρουμε τον λόγο  που την ζητάμε, καθώς επίσης  δεν  δίνουν το απευθείας τηλέφωνό της ως και αυτό να είναι προσωπικό της τηλέφωνο και όχι του Δημοσίου, αναφέρουν δε πάντα ότι είναι πολύ  απασχολημένη και στο αίτημά  μας εν τοιαύτη   περιπτώσει να επικοινωνήσει η ίδια μαζί μας, αναμένουμε ακόμη.
Ο λόγος της επικοινωνίας μας με την ως άνω Διοικητή είναι ότι παραμένει ανεκτέλεστη εδώ και 20 ημέρες περίπου εισαγγελική   εντολή της  Εισαγγελέως Πρωτοδικών Αθηνών κας Θεοδωροπούλου για συστάσεις σε άτομα που διαμένουν στην περιοχή της δικαιοδοσίας του ανωτέρω τμήματος, τα οποία κακοποιούν αδέσποτα ζώα και παρεμποδίζουν την σίτιση αυτών.Οι αξιωματικοί υπηρεσίας απαντούν στις εκκλήσεις  της  δημότη Χολαργού κας Κοροπούλη, ότι έχουν δουλειά και  όταν μπορέσουν θα ασχοληθούν με το θέμα, χωρίς καν τους απασχολεί ότι υπάρχει κίνδυνος για την ζωή των ζώων, τα οποία και μπορεί να μην υπάρχουν, όταν οι αστυνομικοί σας δεήσουν να εκτελέσουν την εισαγγελική παραγγελία..
Επειδή η Αστυνομία είναι πλέον στις πλείστες των περιπτώσεων αρωγός της καταπολέμησης του φαινομένου της κακοποίησης των ζώων, μας προκαλεί έκπληξη η ως άνω συμπεριφορά των αστυνομικών του Α.Τ. Χολαργού και της Διοικητού, εφ’ όσον αυτή είναι ενημερωμένη.


Κατανοούμε απολύτως τα προβλήματα φόρτου  εργασίας  των αστυνομικών οργάνων αλλά δεν κατανοούμε καθόλου   την μεγάλη καθυστέρηση  της εκτέλεσης  της εισαγγελικής εντολής όσο και την ανάρμοστη  συμπεριφορά τους απέναντι σε πολίτες, καθότι πολύ συχνά γινόμαστε αποδέκτες παραπόνων για το συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα των  πολιτών που ασχολούνται με τα ζώα για αδιαφορία , ύφος αφ΄ υψηλού στα αιτήματά τους  και υποτίμηση αυτών.
Αναμένουμε , όπως πάντα πράττετε, τις ενέργειές σας για τα ανωτέρω  ,την ενημέρωσή μας και πρωτίστως την άμεση  διεκπεραίωση της υπόθεσης κακοποίησης ζώων για την οποία και απευθυνόμαστε σε εσάς. 
Με  εκτίμηση
Για την
Πανελλαδική   Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία & την
Πανελλαδική   Συντονιστική Επιτροπή115  Ζωοφιλικών   Σωματείων

Α.Μπομπολάκη              Μ.Χριστοδούλου          Μ.Χουστουλάκη
Πρόεδρος                      Αντιπρόεδρος               Γραμματέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου