Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

"ΣΚΑΕΙ" ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΡΩΤΗ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (;)

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες μέρες αναμένεται να βγει στον αέρα δημοσκόπηση από τον θεωρούμενο -ίσως- πιο αξιόπιστο φορέα η οποία και θα δίνει υψηλότατα ποσοστά στη Χρυσή Αυγή. Τα ευρήματα δε, μιλούν για πολύ υψηλότερα ποσοστά από αυτά που είχε πάρει από τον ίδιο φορέα σε προηγούμενη δημοσκόπηση!!! Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, με αναγωγή στη μονάδα θα της δίνουν νούμερα που αγγίζουν το 30% (!) σε μια μονομαχία στήθος με στήθος με τον ΣΥΡΙΖΑ για την πρώτη θέση!  Και τα δύο κόμματα βρίσκονται στο όριο του στατιστικού λάθους για το ποιο είναι πρώτο, ωστόσο, τα ευρήματα δίνουμε την Χρυσή Αυγή με ελάχιστη διαφορά, εκατοστών της μονάδος, πρώτη (!)
Η ΝΔ πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, βρίσκεται μακράν τρίτη! 
Αναμένουμε τα ακριβή νούμερα που θα βγάλει η δημοσκόπηση ωστόσο ερμηνεύοντας σε γενικό πλαίσιο το γεγονός δεν είναι καθόλου αφύσικο. Αντιθέτως, η πολιτική της φτώχειας, της πείνας, του ψεύδους και του δημοκρατικού ελλείμματος, οδηγεί ως αντίδραση όλο και περισσότερο κόσμο προς την Χρυσή Αυγή. Γι' αυτό τον λόγο η κυβέρνηση βιάζεται να τεθεί εκτός ν.ομου η ΧΑ και να μην συμμετάσχει στις επόμενες εκλογές. 
Και όπως όλα δείχνουν θα το καταφέρει και αυτό! 

5 σχόλια:

  1. Το βρήκα σε ένα site .
    Αν σας πω ότι συμφωνώ τι θα μου πείτε ;

    ******************************************************************************

    "ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ.

    ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΘΕΣΟΥΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΚΤΟΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ( ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΑΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ) , ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ.

    ΑΝ ΣΥΜΒΟΥΝ ΔΥΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ,
    1) ΤΟ ΕΝΑ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ
    2) ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ,ΚΟΜΜΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΤΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ,

    ΤΟΤΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ (ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ) ,ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ :

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ :

    1) ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΩΤΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΜΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ

    2) ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ,ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ .

    ΕΤΣΙ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ

    1) Η ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ Ή ΜΕ ΑΛΛΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ

    2) ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΥΤΙΛΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΚΤΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΛΛΟΥ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.

    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εναλλακτική θα υπάρξει, έστω και με άλλη ονομασία. Παρότι συμφωνώ με τους προηγούμενους ότι είναι παράνομη η απαγόρευση της ΧΑ, θεωρώ ότι οι κυβερνώντες έχουν ήδη ξεπεράσει τα όρια της νομιμότητας, εμπλέκοντας ξεδιάντροπα και τη Δικαιοσύνη. ΄Ενα ακόμα βήμα πιο βαθιά στη λάσπη, δεν σημαίνει τίποτα, όταν πρέπει να εξυπηρετηθούν έξωθεν εντολές και η σωτηρία του Συστήματος με τα σκάνδαλα που καθημερινά αποκαλύπτονται.
      Η Δικαιοσύνη, ακόμα κλώθει τις μίζες του Τσουκάτου, ενώ αποπειράται να φυλακίσει ομαδικά νόμιμο κόμμα με καφκικές κατηγορίες. Γι αυτό καμιά παρεκτροπή δεν θα μου φανεί υπερβολική. Θεωρώ όμως ότι τυχόν διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με τον εθνομηδενισμό που τον χαρακτηρίζει, θα είναι μοιραία για τη χώρα, ιδιαίτερα στο λαθρομεταναστευτικό και γι αυτό δεν θα πρέπει ούτε κατά διάνοια να επιτραπεί.

      Διαγραφή
  2. Βάσει Συντάγματος είναι αδύνατον να τεθεί εκτός νομου το συγκεκριμένο κομμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν γίνεται να τους βγάλουν εκτός νόμου!Αν κάνουν κάτι τέτοιο είναι κατάλυση του Πολιτεύματος!Δεν πιστεύω πως θα το τολμήσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν νομίζω να τους βγάλουν εκτός νόμου, διότι η κυβέρνηση αυτή είναι σοβαρή και δεν κάνει τέτοιες αντισυνταγματικές παρανομίες. Εδώ ο κόσμος βοά από σκάνδαλα πολιτικών, και βλέπομε με πόσο θρησκευτική ευλάβεια τηρεί τους νόμους του συντάγματος!!! Όχι σου λέει παραγράφηκαν τα εγκλήματα των πολιτικών βάσει συντάγματος δεν υπάρχει αδίκημα τώρα.
    Από την άλλη σου λέει είσαι εγκληματική οργάνωση. Που ξέρω εγώ. Κάτσε να σε βάλλω μέσα από τώρα διότι εσύ μπορεί να κάνεις και κανά πραξικόπημα διότι σε έχω χαρακτηρίσει φασίστα. Μιλάμε για μεγάλη φαντασία. Πρέπει όμως να μας πουν όλο αυτό το πολεμικό υλικό που βρήκαν από της γιάφκες της τρομοκρατικής αυτής οργάνωσης, όπως όπλα, τάνκς, πολυβόλα κλπ. και σχέδια φυσικά , διότι εάν δεν εύρισκαν σχέδια πως θα τους έκλειναν μέσα, που θα τα διαθέσουν; Η γνώμη μου είναι ότι, εάν τα πουλούσαν οπωσδήποτε θα ενισχύετο το πρωτογενές πλεόνασμα. Άρα θα υπήρχε και κάποιο ελαφρυντικό γι αυτούς. Αλλά δεν τα φανερώνουν επίτηδες είναι κρυφό.
    Αν είναι δυνατόν, να κάνουν αυθαιρεσίες αυτοί οι εθνικοί ταγοί.
    Επομένως με όλα αυτά τα ανωτέρω και όπως βαδίζει το πρόγραμμά τους, η μόνη λύση είναι να πάνε όλοι μέσα, διότι έτσι δεν θα υπάρχει αντίπαλος. Άρα δεν θα υπάρχει και αγώνας. Και σε τέτοιες εποχές που να βρεθεί κέφι για αγώνα. Έχουν μπουχτίσει από αγώνες. Έδωσαν αγώνες και αγώνες για μνημόνια, ιδιωτικοποιήσεις λιμανιών, ΔΕΚΟ, φιλέττων, ξενοδοχείων Βουλιαγμένης, και τόσων άλλων.
    Έσωσαν την Ελλάδα, αλλά τελείωσαν τον Έλληνα. Αρκετός κόσμος φυσικά τους εδόξασε βάζοντας θηλειά στο λαιμό του. Και λόγω των ημερών ας είναι αιωνία η μνήμη των.
    Ευχαριστώ δια την φιλοξενίαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή