Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΟΙ ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ ΜΕΡΑ-ΜΕΣΗΜΕΡΙ!!! ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!


Ρεπορτάζ: Φίλιππος Καραμέτος, Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Συμμορίες ληστών και διαρρηκτών δρουν επί καθημερινής βάσεως σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής, εφαρμόζοντας παλιές και νέες μεθόδους προκειμένου να αρπάξουν τη λεία τους.

Δεν πέρασε πολύς καιρός από το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ μας για τη ληστεία που σημειώθηκε στο
 σπίτι γνωστού γιατρού στο Χαλάνδρι κατά την οποία οι δράστες άσκησαν πρωτοφανή βία στο θύμα τους και το zougla.gr επανέρχεται με ένα video-ντοκουμέντο που ελήφθη πριν από μερικές ημέρες στα Νότια Προάστια.

Όπως φαίνεται, σπείρα νεαρών διαρρηκτών «χτυπά» σε περιοχές όπως Αργυρούπολη, Ηλιούπολη, εκμεταλλευόμενη την απουσία των ιδιοκτητών. Στο συγκεκριμένο video, οι δύο νεαροί, προσποιούμενοι τους πλασιέ ημερολογίων, πλησιάζουν τα σπίτια και επιδίδονται σε… πλιάτσικο. 





To χρονικό της διάρρηξης...
Μεσημέρι 6ης Μαρτίου στην Αργυρούπολη. Εκ πρώτης όψεως δεν τους προδίδει τίποτα. Φορούν σπορ ρούχα, κρατούν ημερολόγια τα οποία υποτίθεται ότι εμπορεύονται και κοιτούν τριγύρω αδιάφορα προκειμένου να διαπιστώσουν αν τους παρακολουθεί κάποιος.

Στη συνέχεια αναλαμβάνουν δράση. Αρχικά χτυπούν το κουδούνι της κεντρικής εισόδου και καταλαβαίνουν ότι οι ιδιοκτήτες λείπουν. Εν συνεχεία μετακινούνται στο πίσω μέρος του σπιτιού όπου ο ένας κοιτάει μέσα διερευνητικά και όταν παρατηρεί ότι η μπαλκονόπορτα είναι προσβάσιμη, φοράει την κουκούλα του και κοιτάει τον συνεργάτη του με νόημα, ο οποίος σηκώνει την μπλούζα του αποκαλύπτοντας το βασικό τους εργαλείο. Έναν λοστό. 

Ο ένας από τους δύο νεαρούς ξεκινά να περιεργάζεται με τον λοστό την μπαλκονόπορτα, ενώ ο άλλος απομακρύνεται προκειμένου να κρατήσει τσίλιες. 

Η συνέχεια λίγο ως πολύ γνωστή… Η πόρτα ανοίγει και ο ένας από αυτούς εισέρχεται στο σπίτι. Μετά
από μερικά δευτερόλεπτα, ο «συνεργάτης» του τον πλησιάζει και του δίνει μια τσάντα πλάτης προκείμενου να τοποθετήσει μέσα τα κλοπιμαία. Μετά από μερικά λεπτά ο νεαρός διαρρήκτης εξέρχεται από το σπίτι και μαζί με τον φίλο του ετοιμάζονται να αποχωρήσουν. 

Απ’ ότι φαίνεται όμως η «μπάζα» δεν είναι μεγάλη, καθώς δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς το γεγονός ότι οι δύο νεαροί επιστρέφουν μετά από λίγο και ο ένας από αυτούς εισέρχεται εκ νέου στην οικία, προφανώς, για καλύτερο ψάξιμο.

Ο δεύτερος, όπως και πριν, παραμένει σε ρόλο τσιλιαδόρου. Η ληστεία τελειώνει και οι δύο άντρες αποχωρούν. Μετά από μία εβδομάδα ο ένας από αυτούς επιστρέφει. Για κακή του τύχη όμως «σκοντάφτει» πάνω στον πατέρα του ιδιοκτήτη και το βάζει στα πόδια. 

Ακόμη αναζητούνται…

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου