Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΔ, ΣΤΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΤΡΑΓΑΚΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ!!! ΤΟΣΗ ΞΕΦΤΙΛΑ...

Παρουσιάστηκαν χθες για ακόμη μια φορά, από τα παπαγαλάκια του Μαξίμου που διακινούν στοιχεία της δικογραφίας και διαρρέουν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα,εν συγκλονιστικά νέα ντοκουμέντα που "καίνε" την Χρυσή Αυγή.
Η αλήθεια είναι ότι τα νέα "ντοκουμέντα" περιλαμβάνουν για ακόμη μια φορά φωτογραφίες από το διαδίκτυο, αλλά και στελέχη της ΝΔ που χαιρετούν ναζιστικά.
Συγκεκριμένα, στην φωτογραφία που παρουσιάστηκε κάποιοι να χαιρετούν ναζιστικά πίσω από έναν που έχει ντυθεί Άγιος Βασίλης βρίσκεται ο στενός συνεργάτης και διορισμένος μετακλητός υπάλληλος του Νεοδημοκράτη αντιπροέδρου της Βουλής, Γιάννη Τραγάκη.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε σχετικά: "Δεν υπάρχουν στοιχεία σε βάρος της Χρυσής Αυγής γι΄ αυτό παρουσιάζονται διαρκώς χαλκευμένα και ψευδή στοιχεία όπως αυτή η φωτογραφία που προβλήθηκε χθες και σε τηλεοπτικούς σταθμούς. Μιλήσατε για Χρυσαυγίτες που χαιρετούν ναζιστικά, ενώ εδώ βλέπουμε ξεκάθαρα μέλος της Νέας Δημοκρατίας και όχι οποιοδήποτε μέλος, αλλά τον οδηγό και προσωπικό συνοδό του αντιπροέδρου της Βουλής Τραγάκη, διορισμένο μετακλητό υπάλληλο που τον έχουμε δει όλοι δεκάδες φορές να περιφέρεται στη Βουλή. Εδώ λοιπόν τα στοιχεία καίνε την Νέα Δημοκρατία. Η Νέα Δημοκρατία είναι η εγκληματική ναζιστική οργάνωση που αναφέρετε και βέβαια πρέπει να κληθεί σε ανάκριση και ο Τραγάκης και ο Σαμαράς."
ΥΓ. Μήπως κάτω από την στολή του Άη Βασίλη βρίσκεται ο ίδιος ο Τραγάκης;

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου