Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΚΟΡΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ!!!

Ήταν μόλις 28 χρονών. Είχε όλη τη ζωή μπροστά της και ένα μέλλον που διαγραφόταν λαμπρό, καθώς θεωρούνταν από τα προνομιούχα μοντέλα της πασαρέλας του εξωτερικού με φωτογραφήσεις σε πολύ γνωστά περιοδικά μόδας και επιδείξεις σε μεγάλες πασαρέλες. 
Ωστόσο η Έλενα Μπελμόντε είχε διαφορετική άποψη, βάζοντας τέλος στη ζωή της και βυθίζοντας στο πένθος τόσο τη μητέρα της, Τζόαν Λόρεν Μπελμόντε που είναι ιδιοκτήτρια του ομίλου περιοδικών Mega, όσο και μεγάλο μέρος του χώρου της μόδας.
Το γνωστό μοντέλο με καταγωγή από τις ΗΠΑ και τις Φιλιππίνες έπεσε από τον 7ο όροφο κτηρίου στο κενό και αφού νωρίτερα είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Μάλιστα τίποτα δεν προμήνυε το τραγικό συμβάν καθώς λίγο πριν βρισκόταν με τον σύντροφό της και διασκέδαζε στο διαμέρισμά της. Όπως είπε στην αστυνομία ο αγαπημένος της, είχαν πιει αρκετά, και κάποια στιγμή η Μπελμόντε πήγε για ύπνο.
Όταν λίγες ώρες αργότερα εκείνος την αναζήτησε, βρήκε το κρεβάτι άδειο ενώ λίγες ώρες μετά είδε το άψυχο σώμα της γυναίκας να κείτεται στον έβδομο όροφο του κτηρίου, πάνω σε μια μονάδα εξαέρωσης κλιματισμού. Η αστυνομία που ερευνά την υπόθεση εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. Η πανέμορφη Έλενα ήταν απόφοιτη του Αμερικανοεβραϊκού κολεγίου Touro του Βερολίνου και η μητέρα της εκδίδει τα ευρέως γνωστά lifestyle περιοδικά Mega, Life Style Asia και Travel and Meg.
Πηγή: KoolNews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου