Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΜΑΤΑ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΙΣΟΒΙΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟ! ΒΙΝΤΕΟ

Κατάγματα στην περιοχή του στέρνου και πολλαπλές θλαστικές-εκχυμωτικές κακώσεις στο σώμα του, έφερε ο βαρυποινίτης Αλβανός Ίλι Καρέλι, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο κελί, όπου κρατείτο, στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών. Αυτό έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με το πόρισμα που συνέταξαν οι ιατροδικαστές Μηνάς Γεωργιάδης και Ελένη Ζαγγελίδου, τα τραύματα αυτά προήλθαν από κάποιο όργανο -κι όχι από χέρια- ενώ προσδιορίζονται χρονικά πριν από περίπου τρία 24ωρα. Παραγγέλθηκαν περαιτέρω ιστολογικές-τοξικολογικές εξετάσεις.
Αυτό σημαίνει σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις που έχει στα χέρια του ο ιατροδικαστής ότι τα τραύματα του βαρυποινίτη έγιναν την ίδια μέρα που σκότωσε με φρικιαστικό τρόπο στις φυλακές Μαλανδρίνου τον σωφρονιστικό υπάλληλο.Αν ισχύει αυτό, τότε προκύπτουν δύο εύλογα ερωτηματικά.
1)Τα χτυπήματα στο σώμα του βαρυποινίτη προηγήθηκαν του φονικού που διέπραξε; Δηλαδή κάποιος ή κάποιοι τον ξυλοκόπησαν και αποφάσισε να στερήσει τη ζωή του σωφρονιστικού υπαλλήλου και πατέρα δύο παιδιών;
2)Ή τα χτυπήματα στο σώμα του έπονταν του φονικού; Που σημαίνει ότι ξυλοκοπήθηκε από κάποιους μετά το άγριο έγκλημα στο Μαλανδρίνο;
Η σορός του Αλβανού κακοποιού, ο οποίος πριν από λίγες μέρες δολοφόνησε με αυτοσχέδιο μαχαίρι τον 46χρονο αρχιφύλακα των φυλακών Μαλανδρίνου Γιώργο Τσιρώνη, αναμένεται να επιστρέψει στη Νιγρίτα, προκειμένου να παραληφθεί από τους συγγενείς του.
Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΪ:
«Δεν έχουμε καμία συμμετοχή στο θάνατο του Καρέλι» λένε οι σωφρονιστικοί
Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι δεν έχουν καμία συμμετοχή στον θάνατο του Αλβανού κρατούμενου Ιλί Καρέλι, ο οποίος «την 25η Μαρτίου αφαίρεσε αναίτια τη ζωή του αείμνηστου σωφρονιστικού υπαλλήλου Γιώργου Τσιρώνη» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων (ΟΣΥΕ). Παράλληλα, εκφράζει τη λύπη της για τον θάνατο του Αλβανού κρατούμενου στις φυλακές της Νιγρίτας Σερρών.
Ακόμη, η ΟΣΥΕ επισημαίνει: «Η ηθική μας και η λογική μας ως εργαζόμενοι μάς επιβάλλουν να κινούμεθα μακριά και να καταγγέλλουμε οποιαδήποτε μορφή αυτοδικίας ή αντεκδίκησης».
Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι είναι «προσηλωμένοι στην πανανθρώπινη αξία της ζωής που αποτελεί βασικό οδηγό του αγώνα μας και μας επιβάλλει μαζί με τη λύπη μας για αυτό καθ' αυτό το γεγονός να εκφράσουμε και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του θανόντος» προστίθεται στην ανακοίνωση.
«Είμαστε σίγουροι, ότι η έρευνα που ήδη διεξάγεται θα αποδείξει καταρχήν κάτω από ποιες συνθήκες και σε ποια αίτια οφείλεται ο θάνατος του κρατουμένου, καθώς και την ειλικρίνεια των λόγων μας, δεδομένου ότι δεν έχουμε καμία συμμετοχή σε αυτόν, ούτε παραλείψαμε να κάνουμε κάτι που θα εξέθετε τη ζωή του σε κίνδυνο» καταλήγει η ανακοίνωση της ΟΣΥΕ.
koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου