Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΣΚΑΝΤΕΡ ΤΟΥ ΤΣΑΚ ΝΟΡΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ" ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Διαβόητος κακοποιός που έκανε τον κασκαντέρ του Τσάκ Νόρρις, φέρεται να είναι ο εγκέφαλος πίσω από το κύκλωμα της Μεσσηνίας. Μετά από συντονισμένη επιχείρηση, οι Αρχές συνέλαβαν οκτώ άτομα, ηλικίας 24 έως 48 ετώ για την συμμετοχή τους στο κύκλωμα των νονών της Μεσσηνίας.
Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για εκβίαση, απόπειρες ανθρωποκτονίας και ανατινάξεις. Η ταρίφα τους στα καταστήματα που πουλούσαν προστασία ήταν από 150 έως 200 ευρώ την εβδομάδα.
Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο γιος του υπεύθυνου ασφαλείας στο δίκτυο τραπεζικών υποκαταστημάτων της Καλαμάτας ενώ οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του οπλισμού της ομάδας.
Ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος είναι κλεισμένος στις φυλακές της Κέρκυρας και σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ονομάζεται Βασίλης Βαρελάς και είναι 52 ετών. Πρόκειται για έναν αδίστακτο νονό της νύχτας που είναι γνωστός για την δράση του στην Πελοπόννησο.
Ο Βασίλης Βαρελάς εκτίει ποινή κάθειρξης για κατοχή και διακίνηση μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης, όπως επίσης και για ηθική αυτουργία στην ανθρωποκτονία ενός Αλβανού και του παιδιού του, που συνέβη το 2011 στις όχθες του ποταμού Πάμισου στη Μεσσήνη.
Ο 35χρονος Αλβανός θέλησε να πάρει στα χέρια του το εμπόριο κοκαΐνης, γεγονός που εξόργισε τον Βαρελά, που είναι γνωστός και με το όνομα Μπιλ ο Καναδός. Ο 52χρονος έδωσε εντολή σε έναν συνεργάτη του να εκτελέσει τον 35χρονο και τον 2,5 ετών γιο του που βρισκόταν στο σημείο.
Σύμφωνα με το newsit.gr, ο Βασίλης Βαρελάς πάσχει από καρκίνο του λάρυγγα και συντόνιζε την δράση του κυκλώματος στην Καλαμάτα, με την βοήθεια λαρυγγόφωνου.
Την δεκαετία του ’80 ο Μπιλ ο Καναδός έκανε καριέρα στο Χόλυγουντ ως κασκαντέρ, ντουμπλάροντας τον Τσακ Νόρις στις επικίνδυνες σκηνές των γυρισμάτων.
vasilis-varelas-570
rizopoulospost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου