Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ Η ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ! ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΡΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟ CAFE' GREY!

"ΚΑΙ ΟΙ ...ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ"!
Το θλιβερό γεγονός προβάλλει το myxolargos.gr και δείχνει την τραγωδία που βιώνουν οι ελληνικές επιχειρήσεις. Και το Grey, to cafe' της οδού Περικλέους αποτελεί ήδη παρελθόν. Μετά το Esprit και το Chill Out ήρθε η σειρά του Grey για το αποτελειώσει η οικονομική κρίση! Η κυβέρνηση της Success Story του δωσίλογου Σαμαρά και του Βενιζέλου έχουν βάλει στόχο να αξολοθρεύσουν όλους τους ελύθερους επαγγελματίες. Το 2014 θα μπει ταφόπλακα σε πάρα πολλές επιχειρήσεις. Η κατάργηση του αφορολόγητου και η φορολόγηση από το πρώτο ευρώ αναμένεται να δημιουργήσουν κατάσταση κόλασης στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις! 
Το Grey της Περικλέους με ανακοίνωσή του στο facebook επικαλείται τις οικονομικές συγκυρίες για το λουκέτο στην επιχείρηση καθώς και για την ανένδοτη στάση του ιδιοκτήτη του ακινήτου που δεν ήθελε επουδενί να κατεβάσει το ενοίκιο.
Ιδού η ανακοίνωση του Grey:
Καλησπέρα αγαπητοί φίλοι.
Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή, καθώς μετά από 6 χρόνια λειτουργίας ήρθε η ώρα που το Grey θα ρίξει τίτλους τέλους ...
Όλο αυτό που ζήσαμε μαζί σας όλα αυτά τα χρόνια ,ήταν κάτι πολύ ωραίο, αλλά δυστυχώς λόγω της δύσκολης κατάστασης που έχουμε βρεθεί όλοι μας λόγω κρίσης, αλλά κυρίως λόγω της δυστροπίας του ιδιοκτήτη του χώρου τον οποίο ενοικιάζαμε να προχωρήσει σε μείωση του δυσβάσταχτου ενοικίου που δίναμε (8.200euro) μας οδήγησαν σε αυτή τη κατάσταση...
Eμεις από τη μεριά μας θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας για όλα αυτά τα υπέροχα χρόνια και να πούμε εις το επανιδείν!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά τα οποία εργάστηκαν για εμάς όλα αυτά τα χρόνια! Ήσασταν η ψυχή του Grey και χωρίς εσάς τίποτα από όλα αυτά που ζήσαμε δε θα μπορούσε να υπάρξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου