Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΓΙΑΤΙ Ο ΞΥΔΗΣ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΤΙΓΚΑ...

Η απόφαση του Ξύδη να πάει κόντρα στον Τίγκα πού έχει λαραγε τις ρίζες της; 
Ο Ξύδης είναι άνθρωπος που θυμάται και συχνά "εκδικείται".  Δεν συγχώρεσαι ποτέ το γεγονός ότι ο Τίγκας, πριν από χρόνια αποφάσισε να αποχωρήσει από Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παπάγου και να ακολουθήσει τη δική του ανεξάρτητη πορεία. 
Η θέση του Τίγκα ήταν ξεκάθαρη. Ενώ θα μπορούσε να αράξει στην θέση του Προέδρου του ΔΣ Παπάγου και να απολαμβάνει των προνομίων που αυτή ποσφέρει όπως π.χ. της καλής αποζημίωσης, πήρε το καπέλο του κι έφυγε. Ο Ξύδης όμως, προφανώς κράτησε την αποχώρηση αυτή στο πίσω μέρος του μυαλού του, αφού την ερμήνευσε ως αποστασία. 
Είναι όμως και κάτι ακόμη (πάντα σύμφωνα με τις δικές μας εκτιμήσεις): Ο Τίγκας έχει ισχυροποιήσει το μέτωπο του Παπάγου, το έχει καταστήσει ως "μπετόν αρμέ", γεγονός που ο Ξύδης ίσως να μην το περίμενε. Ο Δήμαρχος Παπάγου πίστευε και πιστεύει ότι μετά από αυτόν δεν μπορεί να βρεθεί εύκολα ο αντικαταστάτης του. "Ξύδης είναι μόνον ένας! Αυτός μόνον μπορούσε να ενώσει τον Παπάγου". Αυτό προφανώς πιστεύει ο Ξύδης αλλά φαίνεται ότι το ότι έχει καταφέρει σε σύντομο διάστημα και ο Τίγκας, ίσως είναι στοιχείο που δεν το βλέπει με καλό μάτι ο δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού. 
Γι' αυτό, δοθείσης της ευκαιρίας με το ΓΠΣ Παπάγου και το γεγονός ότι βρίσκει ως ...στήριγμα τον έμπιστό του Δασκαλόπουλο, δράττεται της ευκαιρίας για να ροκανίσει τον Τίγκα. 
Όμως, αυτή τη στιγμή, όπως είπαμε, το μέτωπο του Παπάγου και με τις προσθήκες που έχει κάνει ο Τίγκας, μοιάζει με μπετόν αρμέ. 

Υ.Γ. Ο κ. Ξύδης ενδεχομένως να διαφωνεί με τα παραπάνω. Δεν χρειάζεται να τα διαψεύσει. Πρόκειται για πολιτικές εκτιμήσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου