Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ GREY ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΕΚΜΙΣΘΩΤΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ!

Έγινε μεγάλος ντόρος με το cafe' GREY το οποίο μετά από 6 χρόνια λειτουργίας κατέβασε ρολά. Επειδή η ανάρτησή μας με την επιστολή που δημοσίευσε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης (εδώ)
προκάλεσε την αντίδραση του εκμισθωτή κ. Πούλιου (εδώ)
, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης ο οποίος σημειωτέον συνελήφθη και οδηγήθηκε στο κρατητήριο για φθορά ξένης περιουσίας, επανέρχεται και ανταπαντά στον κ. Πούλιο:
Ιδού τι ακριβώς λέει:
"Το ενοίκιο του μαγαζιού ήταν 7230 με την τελευταία αύξηση 5% που έγινε τον Ιούλιο δίναμε επιπλέον 900  € για να νοικιάζουμε ένα επιπλέον διαμέρισμα για αποθήκες κ γραφεία ήτοι 8130 €. Για να μπορούμε να λειτουργούμε εκεί παρακαλούσαμε τον ιδιοκτήτη 2 χρόνια να κατεβάσει το ενοίκιο καθώς ήταν πολύ δύσκολη η επιβίωση της εταιρίας και αυτός ο Άγιος άνθρωπος πραγματικά μας πρότεινε να μας το κάνει από τον Ιούλιο 6000 € συν 900 € οι αποθήκες. φυσικά κ δεν το δεχτήκαμε και καταφύγαμε στο δικαστήριο ζητώντας μείωση 60% όμως η δυσκολία της εποχής μας έφερε στο σημείο να χρωστάμε όντως κάποια ενοίκια και έτσι λοιπόν ο αγαπημένος μας ιδιοκτήτης-πατέρας 2 συνεταίρων μας , μας έκανε έξωση. Η αστυνομία δεν ήρθε μόνη της να μας συλλάβει,  ήρθε μετά από μήνυση του κ. Πούλιου η οποία θα αποδειχτεί στα δικαστήρια αν ευσταθεί... Ευχαριστώ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου