Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ: "ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΙΓΚΑ"

Προσέξτε αγωνία που έχουν ορισμένοι άνθρωποι. Και δεν μιλάμε μόνο για τον Πρόεδρο της Πνευματικής Εστίας Παπάγου ο οποίος έψαχνε δεξιά-αριστερά να βρει τον εκδότη της εφημερίδας μας (μέχρι και την συνεργάτιδα του "Παρατηρητή" πήρε στο τηλέφωνο) αλλά μιλάμε και για τον δήμαρχο Ξύδη ο οποίος και αυτός ασχολήθηκε με το θέμα. Με ποιο θέμα; Με το αν ο Πρόεδρος της Πνευματικής Εστίας Παπάγου ενθουσιάστηκε με την εκδήλωση του Τίγκα ώστε όπως γράψαμε ... ακούστηκε να λεει: "Πρώτη φορά στη ζωή μου είδα τέτοια συγκέντρωση"!!!
Μας τηλεφώνησε λοιπόν ο Πρόεδρος της Πνευματικής Εστίας για νας μας πει: 'Εγώ δεν έκανα τέτοια δήλωση, ποιος σας το είπε;" Όταν λοιπόν του εξηγήσαμε ότι δεν τον ακούσαμε τον ίδιο αλλά μας μεταφέρθηκε από συγκεκριμένο-ευυπόλυπτο άτομο που ήταν παρών στην εκδήλωση, μας αντέτεινε: "Όχι, δεν έκανα τέτοια δήλωση, τη διαψεύδω". 
"Πολύ καλά λοιπόν θα το γάψουμε", του είπαμε και τον ρωτήσαμε: "Γιατί τόσο πολύ σας ενδιαφέρει να το γράψουμε; Έχετε διαφορετική άποψη; Πείτε μας λοιπόν την άποψή σας για την συγκέντρωση Τίγκα. Δεν ήταν μεγάλη σε όγκο;"
Ο Πρόεδρος, είπε: "Όχι, δεν θέλω να κάνω δήλωση για τη συγκέντρωση"! 

Εσείς καταλάβατε κάτι; Οουυυ! Καταλάβαμε ότι ο αγαπητός Πρόεδρος της Πνευματικής Εστίας κάπου ήθελε να δώσει...εξηγήσεις, σε κάποιον που ενδιαφερόταν να ...διαψεύσει το γεγονός ότι η εκδήλωση του Τίγκα ήταν πρωτοφανής σε όγκο! 
Και ποιος ήταν αυτός; Ο άνθρωπος που δεν θέλει με τίποτε να βγει Δήμαρχος!!! 

1 σχόλιο:

  1. Κι εσύ σαν κλασικός Βραχιολίδης, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, χωρίς να έχεις διασταυρώσει την πληροφορία-είδηση, πας και τη δημοσιεύεις επειδή στη σφύριξε το εκάστοτε πουλάκι σου και ιδού τα αποτελέσματα. Και μετά κλαις όταν σε βρίζουν ή όταν σε μηνύουν κλπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή