Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΒΡΕΦΩΝ-ΝΗΠΙΩΝ
                               
Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α

                Αγαπητοί γονείς βρεφών και νηπίων του Δήμου Παπάγου- Χολαργού, σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές για τη νέα σχολική χρονιά 2014- 2015 θα ξεκινήσουν στις 02-06-2014  και θα λήξουν στις 30-06-2014 .
                Στη συνεδρίαση της 14ης Μαρτίου 2014, το Διοικητικό Συμβούλιο του Δ.Ο.Κ.ΜΕ.ΠΑ  λαμβάνοντας υπόψη τα  χαμηλά εισοδήματα των οικογενειών, λόγω της γενικότερης οικονομικής κρίσης, αποφάσισε κατά  πλειοψηφία τη μείωση της μηνιαίας οικονομικής εισφοράς των οικογενειών των φιλοξενούμενων νηπίων.
                 Σύμφωνα με τη νέα απόφαση μέχρι του ποσού των 5.000,00ευρώ (ετήσιο οικογενειακό εισόδημα)  η εισφορά θα είναι μηδενική.
                  Για τα κριτήρια αξιολόγησης των αιτήσεων εγγραφής και τη μοριοδότηση επί αυτών μπορείτε να ενημερωθείτε στα γραφεία του Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α (17ης Νοεμβρίου 121- Χολαργός) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.dokmepa.gr.
                  Η επεξεργασία των αιτήσεων θα γίνεται ηλεκτρονικά και θα δίνεται ταχύτερα η απάντηση για τη μοριοδότηση και την αντίστοιχη οικονομική εισφορά ,στους αιτούντες.
                   Το Διοικητικό Συμβούλιο, ενεργώντας με ευαισθησία προς τους δημότες-κατοίκους, προσπάθησε να λάβει την απόφαση εκείνη που θα βελτιώνει την ποιότητα ζωής τόσο των οικογενειών, όσο και των βρεφών και νηπίων μέσα στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας .

                                              Για το Δ.Σ. του Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α
                                            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                            ΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

  

2 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΘΑ ΠΛΗΜΥΡΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΕΚΤΟΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ,ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΦΟΡΟΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ.

    ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΛΒΑΝΗ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 4999 ΕΥΡΩ , ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΣΤO ELLADA ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ , ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΝΩ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ,ΤΩΝ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΩΝ ΕΛΛΗΝΟ-ΒΟΔΙΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΣΥΡΙΖΑ , ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2.000.000 ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΜΕ 2-3-4 ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ.

    ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ , ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΣΕ "ΜΑΥΡΙΣΩ" ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΦΥΣΙΚΑ.
    ΨΥΧΡΑ ΚΑΙ ΣΤΥΓΝΑ ΦΕΡΕΣΤΕ , ΨΥΧΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΥΓΝΟΤΕΡΑ ΦΕΡΟΜΑΙ ΕΓΩ.

    ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ,ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΟΥΤΕ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ , ΟΥΤΕ ΑΝ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΟΥΤΕ ΕΤΣΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ .
    ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΝ .
    ΚΑΝΤΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΝ.

    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΙΤΕ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ .

    ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΣΕ ΦΟΡΟΥΣ ,ΣΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ.

    Η ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΚΟΜΕΝΟ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΣΧΑΡΕΣ ΣΤΟ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ ,ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΑΔΙΚΙΑ .
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΙΣΟΝΟΜΙΑ,ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΒΛΑΧΟΣ ΣΕ ΣΕΝΑ ΗΛΙΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΟΚΜΕΠΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ , ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ, ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ / ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΩ.
    ΜΕΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .

    ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ-ΕΧΘΡΟ ΜΟΥ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ.

    ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ- ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΙΟΜΩΣ (ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ) Ο "ΑΝΩΝΥΜΟΣ 7-4-2014" ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ, ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΝΑ ΕΥΕΡΓΕΤΕΙΤΑΙ Η "ΜΑΥΡΗ" ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΟΤΕΙΤΑΙ Η "ΛΗΣΤΙΑ" ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ!!!

      Διαγραφή